сашовци потъват докторе, Тръмп ще въведе комунизма още на 22 януари
САЩ напускат СТО (световната търговска организация) обяви Тръмп и прекратява всички споразумения за свободна търговия които е подписал САЩ до сега![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
стига си ме паникьосвал бре Дизеле.. имам едни къси още от 1,0590 и веке почвам да се притеснявам..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Във Венецуела вече не броят пари. Мерят ги
Местната валута до такава степен е загубила стойността си, че много магазини я мерят, вместо да я броят, разказва Bloomberg.
скоро и долярите ще ги мерят на кантара
----------
Доналд Тръмп каза че САЩ може да напуснат Световната търговска организация (СТО) В интервю за предаването „Среща с пресата“ по NBC Тръмп, цитиран от Фокус, казва, че ще наложи наказателни данъци на фирмите, преместили производството си в чужбина
муруканските бизнесмени да си стягат куфарите, че в САЩ няма как да останат след Тръмп ще ги вкарва по затворите които имат производства в чужбина
политиката на Уго Чаве започва да вкарва Тръмп
----------
Китай заплаши САЩ с незабавни ответни мерки ако бъдат въведени високи мита за китайския износ
Китай предупреди Тръмп да не започва търговска война![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
големи поразии може да направи този Тръмп..
петрола как се изстреля само.. някой търгува ли го..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
къде пътуваш с тези къси, Тръмп се усети, че скъпия доляр спрямо всичко валути удря муруканския износ и ще се заеме да обезцени доляра още януари
въвежда 50% мита за внос в САЩ и обезценява доляра за да стимулира световен износ и затвор за муруканците които не си върнат бизнесите от чужбина в САЩ![]()
звездоброец (30-11-2016)
D-12 (30-11-2016), звездоброец (30-11-2016)
сащ ще обезценят доляра рязко с девалвация
Тръмп иска износ износ и забрана на вноса
Доналд Тръмп ще „накара“ Apple да произвежда в САЩ
„Ще накараме Apple да произвежда проклетите си компютри в тази държава, а не другаде!“, са точните думи на републиканеца.
Тръмп обаче подплати позицията си с предложение за въвеждане на данък от 35% върху компаниите, които произвеждат стоки отвъд океана.
![]()
Буги нали ти беше по Няма-да-правя-така табелките .....
Ку ги поръчваш някъде поръчай ми 2 ...
Няма да търгувам последния ден на месеца![]()
Последна редакция от КинО : 30-11-2016 на 11:58
D-12 (30-11-2016), звездоброец (30-11-2016)
Дизел, стига ни плаши с тоя ТРЪМП, щото още не са му дали ключа за бялата къщурка. Дотогава неговите думи са със същата значимост за световната икономика, колкото и моите бръщолевения:
Ако премести производството в САЩ, ще трябва цените да се увеличат 50-100% и това ще предизвика недоволство в масите. Те и без това не страдат от особена безработица, а за това производство ще се търси квалифицирана работна ръка, която ще трябва да се внесе отвън и да се обучава. Но стандартът на живот няма да се повиши, а ще се влоши.
Ако пък запазят цените, то ще трябва да се намалят заплатите на работниците, а при мениджърите драстично да се орежат възнагражденията и баснословните бонуси. Пак пада стандарта, пак недоволство и залежаване на непродадени стокови запаси.
Отделно ще загубят и много чуждестранни пазари, поради оскъпено производство и оскъпен износ за Европа, Азия и Африка!
Азиатските държави ще загубят милиони работни места, настъпва мизерия, глад, престъпност и ще тръгнат корабите към къде ... (не към на майка си п*тката) към САЩ. Аре пак проблеми!
Така че с тия дребни примери е абсолютно невъзможно, нещо което се е градило с десетилетия, което е канализирано и от което всички са доволни, да бъде променено
Пък ТРЪМПЕЦА нека фърла плюнки и перчеми пред екрана, ама от него нищо не зависи
И както казах по-рано ... моите бръщолевения![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (30-11-2016), Hooligan (30-11-2016), звездоброец (30-11-2016)
Кино, ма мен ли ми го казваш..поръчал съм вече в Офис Уан да ми направят ламинирана..
.. у края на месеца Макулите си ребалансират хеджираните позиции.. тука два дена им се пада да продават долари и йени (и купуват всички останали валути) за да ребалансират.. за кво пускам и аз къси евра.. за къде бързам.. да се надяваме, че след 17:00 часа нещата ша тръгнат пак в наща посока..