Добро утро колеги
Хубав и успешен ден......![]()
Добро утро колеги
Хубав и успешен ден......![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Японската е доста надоле и гледа нагоре.
ХонгКонската е доста надоле.
Днеска почваме с германски, френски, испански,,,,
ЖЕЛЯЗНА съпротивата 1.0609-1.0622
при пробив с възможност за 1.0639-1.0669
с вероятност за ИДЕИНАТА зона 1.0685-1.0702(17).
СВИРЕПАТА подкрепата е в зона 1.0601-1.0588
и при преминаване там ще има атака на 1.0571-1.0563
с възможност за ход до ИДЕИНАТА зона 1.0550-1.0538(18).
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
https://www.youtube.com/watch?v=cXgdMmYG8aU
Последна редакция от REDA : 29-11-2016 на 07:24
КинО (29-11-2016), Spekulanta (29-11-2016), D-12 (29-11-2016), CVC (29-11-2016)
Ха Добро утро на всинца Ви!
Днес кат гледам ще почваме да ринем, че както вали...време е да го изринем
Бачо таз нощ еврото малко даде нагоре, що така?
Trust Me, I'm an "Engineer"
Spekulanta (29-11-2016), REDA (29-11-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро да е добро и от мен на всички у форума дет са вика ама докато доиде време за парвото кафе след закуската незнам така защо имам усещането че еврото днес ще качи
REDA (29-11-2016)
Добро утро!
БАЧО, днес по ПРОЦЕРАНЕТО положението е "НИ СЪ ЗНАЙ!"
Аз обърнах едни плюсови къси ози/долар и киви/долар вече в дълги, ама ми се искаше доларът да пооскуби още няколкостотин пипоня!
Късото ми евро още си стои. Паундът и той ми даде сигнал за късо, но по ТЕФТЕР го пропускам!
Абе та*ак и мъгла си е малко с тия насрещни сделки, но стоповете са много плитки поне
Навън е*ати апокалипсиса, цял половин сантиметър сняг и то само по колите и тук на работа до обяд ще се коментира "Видяхте ли какъв сняг! Видяхте ли каква виелица! Шог Бонба Ше Омрем!"
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Алелеее ..... голяма драма)
Тайно се надявах тия с Бенвьетата и мерцедесите да ги остават вкъщи и да са качат на метрото .....
Ма нъцки .....
И в една тайна уличка на завой .... ЛЕД .....
Йекшънът пълен)
И 7 пипа изкарах докат карах) от 1.060000
The DOCTOR вече не е "Ни сЪ знай"!!!
РЕДА имаше пРЕДи 20-на минутки сигнал за къси,
обаче гледа умно и се ЧЕШИ !!!
1,11111111111111111111111111111111111
КинО чадо) де е интервюто да четем????
)
D-12 (29-11-2016)
Кино, довечера да ней да тъ гледаме по БТВ-ту на новините![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
КинО (29-11-2016)