Нова тема за петъчната търговия по EUR/USD и уикенд прогнозите.
Старата тема беше изтрита автоматично поради конфликт в заглавията!
Постнете графиките отново!
Нова тема за петъчната търговия по EUR/USD и уикенд прогнозите.
Старата тема беше изтрита автоматично поради конфликт в заглавията!
Постнете графиките отново!
0159 (18-11-2016)
Привиледж, с това триене на темата, някак почва да ни се губи ищаха да коментираме
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
DRA (18-11-2016)
Да преглътнем болката от тези проблеми, надявам се повече да не се получават такива.Привиледж, с това триене на темата, някак почва да ни се губи ищаха да коментираме
При мен положението е следното....активира ми се дълга на 1.06 тук със стоп на 1.0590, преместих стопа на 1.10614 и ми го отнесе преди малко. Вече си образува едно от най-ниските дъна цената, очаквам ръст!!! Поне още малко!!!! Гледам, май проби и 1.0625, дано днес се задържи над 1.0630.
на мен ми се е активира дългата от 1,0615
стопа ми е на 1,0570
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
DRA (18-11-2016)
аз отскоро съм тук, ама с тези дневни теми .... оставете ги поне на седмица .... да може да проследяваме кой какво. Има хора тук, които участват във форума не заради бонус, а заради комуникация със себеподобни, а за това е необходимо да има подходяща организация .
Безплатен обяд няма!
DRA (18-11-2016), malivatha66 (18-11-2016), saxsten (18-11-2016)
Не успява да я преодолее тази граница на 1.0630, до края на деня едва ли ще го направи.на мен ми се е активира дългата от 1,0615
стопа ми е на 1,0570
Аз очаквах корекция поне до 1.0750 и оттам надолу, много го тачат този долар, вероятно защото предстоят тежки времена, а икономиката може да премине в следващия си цикъл - в низходяща посока - след избора на Тръмп. Не се знае знае ли се! Много Х-ове в това уравнение.
Вероятно от другата седмица така ще процедирам, ще обмисля предложението. Друг вариант е да заключвам темата вечерта и някой след това да отвори новата за деня.оставете ги поне на седмицаЩе мислим...
Happy68 (18-11-2016)
Дано да има движение на долу долъра че иначе цялата търговия в Европа ще закъса
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
цяла седмица, да не кажа още от миналата такава движението е низходящо.макар че на мене днеска на едни кратосрочни къси ми удари стопа , отиде си нагоре , но аз съм упорит , отново отворих
Добра ви вечер бре печелбари
аз отново нямам нищо тук ей не мога да се
наредя сред печелбарите и това си
но сега ще изпия една а защо не две бирички
и преди да затвори пазарот ще влезна с една дългичка ей така да го стресирам доларчето![]()
Добре че малко се качи курса иначе много загуба ни чакаше)))))