Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пичове който реши да боца на дълги,да не пребързва стопа ми е на 1.06512 над 30 пъти ми свети и гасни....
Ще го думне най вероятно......
НЕ ВЯРВАЙ В ЧУДЕСА РАЗЧИТАЙ НА ТЯХ!
Абе има шансове за дъно тука, ама сякаш рано още да се каже. Силен пробив не изглежда да има де, нещо кът мазна поредица от ретестове по-скоро може да се получи.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Skp (16-11-2016)
Не знам дали е рядко явление, но аз когато се запознавах с форекса - април/май тази година си беше рейндж и
все повече се стесняваше. Имаше чат-пат някое по-рязко движение, но се ядваше и аз затова свикнах с това.
Какво е било преди няма как да знам, защото най-малкото не съм очевидец, а ровенето по стари графики и данни
не ме влече особено, а и не виждам полза от това. Човек трябва да се нагоди към това, което му предлага пазара
в днешния ден.![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не знам дали е рядко явление, но аз когато се запознавах с форекса - април/май тази година си беше рейндж и
все повече се стесняваше. Имаше чат-пат някое по-рязко движение, но се ядваше и аз затова свикнах с това.
Какво е било преди няма как да знам, защото най-малкото не съм очевидец, а ровенето по стари графики и данни
не ме влече особено, а и не виждам полза от това. Човек трябва да се нагоди към това, което му предлага пазара
в днешния ден.![]()
Лъжец. Грам срам нямаш. Ма като си платен драскач, нещата са ясни.
Е то пък не е казано само евродолара да се търгува. И на оня съфорумец Любчо едно време му виках, ама и той тъй не слушаше.
Аз ако не бяха сашковските избори нямаше изобщо да се върна към него, от почти две години не го бях търгувал.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Когато казах, че търся спокойна рейнджова двойка някой тук ми препоръча еврошвейцарски франк.Обаче глей къв късмет.
Нямах и ден време да я изуча тая двойка и тя излезе от баланс и падна с фигура и половина.А преди уж ШНБ я поддържало на
определено ниво.Едно старче трейдърско гуру беше казало, че на форекс пазара най-сигурното е ............че няма нищо сигурно!
![]()
nikolay_diankov_1982 (16-11-2016)