аз като гледам даваш прогнози със смях след това .,.,
----------
не мога да разбера сериозна ли си или си правиш ................. . ... . .. . (да не го казвам ) .,.,
аз като гледам даваш прогнози със смях след това .,.,
----------
не мога да разбера сериозна ли си или си правиш ................. . ... . .. . (да не го казвам ) .,.,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На никого не му е полезно силното евро, отслабването на местната валута е оптималния вариант. Но не виждам Драги да го вълнува толкова много валутния курс на еврото спрямо долара, поне за момента. Ако се позабави инфлацията още малко, най-вероятно и такъв инструмент ще се изпробва - отслабване на валутата, за да се стимулира износа още повече. Но е нож с 2 остриета!Което не значи "силно" евро де - даже обратното, ще печатат съвсем без някой да ги спира, както Фед Резерва печатат дойлари.
Относно сделките...доволен съм от слабия ръст, изпробвам на демо на Варчев платформата с една опция (бинарна) до 17:00 часа, дано да се задържи цената над 1.0740.
А ми се ще да тестваме Фибо-корекцията от 23.6%, пада ми се около 1.08500 на мен.
на колко процента е бинарната при варчев на евро / долар .,На никого не му е полезно силното евро, отслабването на местната валута е оптималния вариант. Но не виждам Драги да го вълнува толкова много валутния курс на еврото спрямо долара, поне за момента. Ако се позабави инфлацията още малко, най-вероятно и такъв инструмент ще се изпробва - отслабване на валутата, за да се стимулира износа още повече. Но е нож с 2 остриета!
Относно сделките...доволен съм от слабия ръст, изпробвам на демо на Варчев платформата с една опция (бинарна) до 17:00 часа, дано да се задържи цената над 1.0740.
А ми се ще да тестваме Фибо-корекцията от 23.6%, пада ми се около 1.08500 на мен.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Гадост, гадост, гадост. Поредния фалит. Няма прошка. Всеки ден фалирам. Вечерта депозирам, печеля и
на другия ден пак фалирам и пак депозирам и т.н. Защо ли? Ами защото винаги съм на дълги евродолари.
Праволинейно, тъпо, но си следвам тази стратегия и толкова. Сега сигурно вече еврото ще поскъпне?
а от къде намираш пари да депозирашГадост, гадост, гадост. Поредния фалит. Няма прошка. Всеки ден фалирам. Вечерта депозирам, печеля и
на другия ден пак фалирам и пак депозирам и т.н. Защо ли? Ами защото винаги съм на дълги евродолари.
Праволинейно, тъпо, но си следвам тази стратегия и толкова. Сега сигурно вече еврото ще поскъпне?![]()
0159 (15-11-2016)
Това е интересното. На практика от 7 октомври аз въртя едни и същи пари без да довнасям.
Връщат ми спреда и той винаги е около 50-55 долара, защото правя много сделки.
За утре са осигурени $52.80, а днес започнах с $51.77. Значи съм един долар плюс.
Вкарвам ги тия пари и стават около 100 преди да почна с големите рискове и фалита.
![]()
Ето сега ме фалира до пипс и поскъпна, но не ми пука, защото съм притръпнал.
За мене вече не е важно да печеля и тегля, а да си имам занимавка всеки ден.![]()
като си толкова печен от 50 кинта за нула време да направиш 100 защо не ти идва на ум да ги дръпнеш тия 50 печалба и и на другия ден пак ще почнеш със 100 като върнат спреда а![]()
0159 (15-11-2016)
Идва ми, но го подтискам това желание. Защото без да влизам в подробности се оказах голям кърък с парите. Самия админ го забеляза любезно.
Реша ли да тегля и става нещо и парите не стигат до мене. Последния път ми анулираха печалбата. Три пъти ми я върнаха. Или си казвам - хайде
още една сделка да закръгля сумата и оооп фалирам. Примирих се, че отблъсквам парите. Вероятно защото ги мразя от малък, защото живеехме бедно и
все не ми даваха джобни и ходех с дрехи трета ръка. Не че сега е различно. Просто вече се нагодих и не ми пука. И не е само с парите от форекс - навсякъде
срещам спънки с парите. Но не се оплаквам. Сигурно в предишен живот съм бил богаташ и скъперник и сега ми се връща тъпкано.
Какъв гап а? Сега да видим дали ще имаме ново дъно при евродолара?![]()
Първо правило: Работиш прецизно, и при първа възможност изтегляш депозита!!
След това миже да си позволиш някакви своеволия и рискове.