Все едни 10 евра ще вземат за годишна поддръжка те, няма да се минат да пропуснат.От Инстата за тегленье под 50 лефа турят 1 леф допълнително такса, за по-големи суми същото като скрила.
Все едни 10 евра ще вземат за годишна поддръжка те, няма да се минат да пропуснат.От Инстата за тегленье под 50 лефа турят 1 леф допълнително такса, за по-големи суми същото като скрила.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
ndimitrov73 (05-02-2018), borkooo_pz (05-02-2018), babaMETZA (05-02-2018), Нерегистриран (2)
Абе най-накрая ще дойдете на мойта, че през биткойни ще е най-изгодно да се тегли. Ама въпроса е дали може печалбата да се тегли в биткойни или само тава което си вкарал?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (05-02-2018), Нерегистриран (2)
В инстата има ли някаква промяна от към марджин ниво? Гледам марджина ми на позициите двойно по-малък???? ВТФ...
Нямам загуба на нито една позиция към момента или промяна от вчера.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (07-02-2018), Нерегистриран (4), Fafa (07-02-2018), kypa (07-02-2018)
и аз така ,но някой тук казваше ,че над 1000 $ пада автоматично .....!!!!!!!!
Бонуса, с който търгувам е 480$ марджина беше 450% ама вече 7-8 месеца така си търгувам без проблем и днеска изведнъж гледам паднал двойно...Дори затворих някои печеливши позиции и пак е супер малък.![]()
prodi (07-02-2018), Fafa (07-02-2018), borkooo_pz (07-02-2018), Нерегистриран (2)
Въпроса е ти с какъв Ливириндж търгуваш
Ако си 1:100 и отваряш позиций с голям лот
Ще ти паден марджина много ясно![]()
Kamenitsa (07-02-2018), Нерегистриран (4), borkooo_pz (07-02-2018)
Има промяна, да.
Марджин изискванията и от платформата могат да се следят.
От менюто с инструментите се избира търговския инструмент, десен клик върху него и от контекстното меню се избира "Подробности".
10% е изискването за марджин.
10%....ама ако има бонус....
Пък акУ няма....кво праим? ? ?
borkooo_pz (07-02-2018), kypa (07-02-2018), Нерегистриран (1)
По принцип не ме притеснява, че ще фалирам нещо, а по-скоро да не ме баннат заради малък марджин ниво. Вчера бях на 450%, днеска на 250%, а дори си махнах и някои от позициите и пак си стои малък. Ако търгувам на такъв марджин дали ще имам проблеми с правилата на instaforex? Или не е проблем. Повечето ми позиции ги държа с дни или седмици.
Нерегистриран (5), Spekulanta (07-02-2018), borkooo_pz (07-02-2018), kypa (07-02-2018)
Ако през това време не пускаш теглене Няма никакъв проблем и малък да ти е марджина.По принцип не ме притеснява, че ще фалирам нещо, а по-скоро да не ме баннат заради малък марджин ниво. Вчера бях на 450%, днеска на 250%, а дори си махнах и някои от позициите и пак си стои малък. Ако търгувам на такъв марджин дали ще имам проблеми с правилата на instaforex? Или не е проблем. Повечето ми позиции ги държа с дни или седмици.
Ако пък стане прекалено малък.. Ще ти затворят някоя позиция.
borkooo_pz (07-02-2018), kypa (07-02-2018), Нерегистриран (2)