Аз също си правя сметката и се стремя да не давам излишни пари, ... уважавам кинтите ...
Но няма да тръгна да прехвърлям 5 кинта, кат знам, че ше ми земат пет кинта такса и за пет и за петстотин, ...
За друго иде реч ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (07-04-2017)
Е да, ама някой път трябват преди да са се насъбрали 500-те. Затуй трябва да се знаят всички опции.
Щот със скриловата карта на бамкомат на ДСК примерно таксите са само процент, няма минимална стойност - т.е. сметката една и съща и за 5 и за 500.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
prodi (12-02-2017)
Ако си открия кредитна в Щатски долари, няма да имам такса превалутиране при захранване, а после при теглене на ПОС в банката
имам такса 1% + 3 евро. Не знам как ще ме превалутират в банката, ама май по централен, не с купува-продава.
Това в Уникредит.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (07-04-2017), borkooo_pz (16-12-2017)
Аз не знам защо е нужно да се правят всички тези упражнения по важното е да има пари в картата
...а таксите те така или иначе са неизбежни
е това е истината параляк да има в сметката и постоянно да я пълним а таксата си е такса все пак тия електронни портфейли изискват и сериозна подръжка
вчера Емо даде едно много добро предложение за виртуална кредитна карта
е, че аз отдавна си ползвам виртуална кредитна карта какъв е проблемът, даже е доста по-удобно
вкарваш колкото ти трябват
и трансфер от скрил към виртуална пуснах да видя дали ще влязат
Trust Me, I'm an "Engineer"
kypa (07-04-2017)
ако вирт карта е към скрила от сметката в скрила към вирт карта има ли такси
Сетне каква ти е файдата от тая карта и с какво е по различна от обикновенната карта ако ти вземат пари за транзакциите
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
kypa (07-04-2017)
точно туй писах че пуснах 50 $ от скрил към виртуална кредитна карта, защото не исках да си връзвам реалната кредитна карта. Във виртуалната салдото обикновено е 0,00, та таксата на тез 50 $ беше 4,75 $ за малък трансфер, не знам ако сумата е по-голяма какъв ще бъде размера
Trust Me, I'm an "Engineer"
kypa (07-04-2017)
Другите банки превалутирането в долари го минават през евро, уникредит по спомени от преди 3-4 години деряха доста здраво с такси на валутни преводи, сега незнам какви са тарифите.
П-с. отделно валутните сметки и карти имат сума ти такси по високи от тези в левове
Последна редакция от Novak : 12-02-2017 на 12:32
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Сега имат промоция за Мастрекард в долари първите две години без такса, после 25 лева на година, идеята е да избягна двойното
превалутиране от долари в евро и после от евро в лева на ПОС терминала. Ама май има някаква такса за получаване на пари по кредитна карта
в тарифата нищо не пише, накарах служителите да проверят.
kypa (07-04-2017)