Аз си го ползвам за анализ, с едно демо от Актива, че има повече таймфреймове от 4.
Иначе за търговия според каквото Инста предложат туй ще ползвам.![]()
Аз си го ползвам за анализ, с едно демо от Актива, че има повече таймфреймове от 4.
Иначе за търговия според каквото Инста предложат туй ще ползвам.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
А аз да ви питам с този бонус има ли някакви точки или лотове които да се направят за да си изтегля печалба или ограниченията са само гореспоменатите
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (07-04-2017)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (07-04-2017)
Квото изкараш над него можеш да теглиш .....
Ако не си имала стопове пРЕДи това (допускам, че си момиченце, щото Нели освен за слончето Нели.... е пРЕДимно женско име )
Бонуса във форума е за писане. Всичко над него може да се тегли а ако си на загуба
първо трябва да я възстановиш.иначе има и 100 долара бездепозитен бонус
Тъй ли?... То и без това не ми дава да отворя сделка при волатилност... и така стана че не можах да скалпирам, та АКО има нещо за рязане по тоя параграф, няма да е много. Но ограниченията, ако са така и за депозитните - независимо прехвърлени от бонусна или внесени, не е много честно. Тр. да прочета условията, че направо не ми се вярва...
----------
Не знам дали разбра, но това не е бонусна, стига да има ресурс от всякаква сметка може да се тегли.Нещо ме мързи за списването напоследък...
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 31-01-2017 на 12:59
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
kypa (07-04-2017)
На мен незнам защо ми ги отказаха тия 100 долара..... нова сметка през специален линк открих верификации 1-во и 2-ро ниво минах заявление им подадох за бонус а те ..... ми показаха...??????
kypa (07-04-2017)
Ами щото явно преди това си се регнал във форума ....
Тия за пусане са по-добри бонуси)
![]()
kypa (07-04-2017)
Или да се постарае напълно да я занули, за да не възстановява нищо.което пак може да се окаже доста труд - по законите на Мърфи...
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
kypa (07-04-2017)
Във форума съм от преди година а това беше скоро.....видях някъде реклама и рекох да се пробвам....... а между другото тая сметка във форума не съм я верифицирал все още ама ако не ме домързи да поспамя малко и направя някой леф и това може да направя....
kypa (07-04-2017)