Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То да пущам, ама няма 300 кинта за теглене, щото този месец закачих нова сметка и тези пари от конкурса са първите постъпили в сметката, а в старата бонусарка сметка печалбата натрупана е малко - бая далеч е от 300 долара.Пущай заявка за бамковият превод. Ако откажат моя горе-долу по същото време ще откажат и твоя, ако така или иначе чакаш поне да не е напразно.
Макар че язе от няколко дена си мисля, че туй нещо трябва да ходи към 105-110:
Прикачен файл 5235
И май точно сега е момента за изтегляне в Лайткойни. 15-20% перспектива.
А в реалната - още по-зле - има отворени доста позиции, които не ми се иска да затварям още за д амога да тегля.
Предполагам до края на седмицата ще натрупам някаква сума къде 300 долара и тогава.
Можеш да прехвърляш всичко спечелено без самия бонус, ама ква файда - то и от реалната пак трябва да се тегли и проблемът е същия.Хвърляте ме в смут! От доста време не съм теглил. Искам малко по така да го закръгля акаунтеца, та по-спокойно, по-нискорисково да си го ръчкам. И сега кат ви чета се изправям на нокти. Кви са тея нови схеми на теглене. Кви койони, кви рубли, кви пет лефа!! Мога ли да си отворя реал отделно, да ги свържа двете сметки, и от бонусарката да прехвърлям в другата. Нещо много мътна ми се види!!!
Последна редакция от privelege : 30-07-2019 на 07:20
kypa (29-07-2019), Нерегистриран (2)
70 ако имат може да ги прехвърлиш в новата и ще стане работата.
Търговията по две сметки с Бонукс не е особено разрешена между другото, даже да се тегли от едната докато се търгува по другата не бива. Трябва първо по едната и после по другата да се търгува. Само изтегляния може да се нареждат едновременно.
Това поне моите познания за Правилата, писани и неписани.
Бат Жоре, хойните не са чак толкова страшни колкото изглеждат.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
minkov (29-07-2019), Нерегистриран (2)
Освобождавам боносарката и си ръчкам по нея. А другата влизам в процедура един месец да речем. Не бързам. Другата мое да има и по добри условия на търговия, по манечък спред да речем. Не съм влизал от доста време по сайта им. Требе да проверя кви опции предлагат.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
messi (29-07-2019), minkov (29-07-2019), Spekulanta (29-07-2019), Нерегистриран (3), kypa (29-07-2019)
Чакайте сега ,че и аз се обърках...
Орион да дойде и да каже , тоя неговия приятел към банкова сметка ли се е опитал да прехвърли парите че там са отказали???
А K_W, ако може и той да ни светнe, какви точно документите искаха за верификация за виза...
kypa (29-07-2019), Нерегистриран (6)
То ти можеш, ама после опциите за теглене били същите... та от трън та на глог!Хвърляте ме в смут! От доста време не съм теглил. Искам малко по така да го закръгля акаунтеца, та по-спокойно, по-нискорисково да си го ръчкам. И сега кат ви чета се изправям на нокти. Кви са тея нови схеми на теглене. Кви койони, кви рубли, кви пет лефа!! Мога ли да си отворя реал отделно, да ги свържа двете сметки, и от бонусарката да прехвърлям в другата. Нещо много мътна ми се види!!!
За ипеймънтса говоря - български схеми е нямало в инстата.
Последна редакция от privelege : 01-08-2019 на 20:24
In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!
Нерегистриран (2), kypa (29-07-2019)
Като на всякъде - лична карта и документ за адрес, както и копие на лицето на банковата карта със скрити някои от цифрите по средата, ама все не им харесваше - неясно било, с малка резолюция било, много голям бил файла - ей такива глупости
Тука грешиш. Ипей.бг го е имало като възможност за депозиране съвсем до скоро. Нямам лични наблюдения, но го намерих като информация в интернет. Вероятно когато и Нетелер и Скрилл са били разрешени още е имало и Ипей.бг. Дори сега в някой форекс сайтове срещу Инстафорекс стои Ипей.бг като разплащателна възможност.![]()
може, аз не съм го виждал като възможност , но и аз много бонусарка не търгувам...Тука грешиш. Ипей.бг го е имало като възможност за депозиране съвсем до скоро. Нямам лични наблюдения, но го намерих като информация в интернет. Вероятно когато и Нетелер и Скрилл са били разрешени още е имало и Ипей.бг. Дори сега в някой форекс сайтове срещу Инстафорекс стои Ипей.бг като разплащателна възможност.
In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!
Аз съм депозирал с Ипей.бг, но през Скрил или Нетелер. Има такава опция да си качиш от ипей в другите портмонета, ама файда няма вече.