На мен не ми е важен комисиона, който ще си вземат. По-важно ми е да отидат в картата която съм заявила, отколкото да има преводи ..връщане ...после пак упражнения...
На мен не ми е важен комисиона, който ще си вземат. По-важно ми е да отидат в картата която съм заявила, отколкото да има преводи ..връщане ...после пак упражнения...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (08-01-2019), REDA (08-01-2019), Barbaron (08-01-2019), gambletrade (08-01-2019), kypa (09-01-2019)
На скрила отдавна съм му сложила кръст, ползвах го само за инстата и от мързел не решавах казуса, сега му дойде времето и го закривам веднага скрила, че инак сигурно ще продължат да ме цакат с годишна такса.Това ясно, ами утре ако се оправят нещата...само дето сте ходили по банки, отваряли акаунти и тн...напразно.
Това ми е мисълта. Поизчакайте да видите Инстата как ще си разрешат проблемите със Скрил.
Иначе и аз не съм им фен на Скрила - превалутират от $ в левове за да ми ги пратят на $ сметка и дерат...хич няма да ми липсват.
И друго - вече споменах процедурата на Спека - няма кво да расъждавам - това ще се проба ако Скрила пропадне
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ми на Минков в сметката (картата) няма нищо още.чакам минков да каже дали е минало тегленето и k_w също защото и той дръпна към карта
Всъщност след като стоя известно време с надпис Проверка от отдела за борба с измами се появи надпис Изпълнение и ей сега като проверих пак се е върнал надлиса Проверка от отдела за борба с измами - голямо проверяване пада.
Във всеки случай минаха 5-6 дена - не помня вече кога го пуснах тегленето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (08-01-2019), Barbaron (08-01-2019), hanuman (08-01-2019), звездоброец (08-01-2019), borkooo_pz (08-01-2019), kypa (09-01-2019), Нерегистриран (3)
кога си пуснал тегленето може да видиш в платформата- история на сметкатаМи на Минков в сметката (картата) няма нищо още.
Всъщност след като стоя известно време с надпис Проверка от отдела за борба с измами се появи надпис Изпълнение и ей сега като проверих пак се е върнал надлиса Проверка от отдела за борба с измами - голямо проверяване пада.
Във всеки случай минаха 5-6 дена - не помня вече кога го пуснах тегленето.
все пак по мои изчисления най- минималния срок е 8 дни от заявката
Barbaron (08-01-2019), hanuman (08-01-2019), звездоброец (08-01-2019), REDA (08-01-2019), borkooo_pz (08-01-2019), kypa (09-01-2019)
Аз още не съм пускал теглене даже и парите от конкурса държа още и други се събраха и не знам и аз какво да правя,към банкова сметка не искам нови верификации са кошмарни при мен,бонусарката едва верифицирах, а и скрила иска верификация,засега изчаквам само да не загубя спечеленото.
REDA (08-01-2019), borkooo_pz (08-01-2019), Barbaron (08-01-2019), kypa (09-01-2019)
А за комисионните - на банките много мразя да давам пари
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
REDA (08-01-2019), Нерегистриран (3), Barbaron (08-01-2019), kypa (09-01-2019), звездоброец (09-01-2019)
Погледнах - на 3 януари съм го пуснал тегленето
Кви осем дни бе човек - то за осем дни с влака ще дойдат тези пари
От други места като пускам по картата от днес за утре става - ама ако са пуснати, а тези от инстата явно още не са ги пуснали
REDA (08-01-2019), borkooo_pz (08-01-2019), Barbaron (08-01-2019), Novak (08-01-2019), Нерегистриран (1), kypa (09-01-2019), звездоброец (09-01-2019)
Като ги пуснат Инстата би трябвало да пише "completed'.
А иначе срока вече е 5 работни дни по карта. Максимумът е 21 работни дни.
Системите за преводи по карти са все още нови, възможни са и по-големи забавяния.
Преди 3-4 години за превод от Скрил към карта се чакаше около 2 седмици. И пак зависи от обслужващата банка.
Иначе аз си реших проблема с ипеймънтс, вече ме идентифицираха. Пуснах им 6 документа. Не ми одобриха банковото извлечение, не ми одобриха сметката за ток. Пак я качих, щото съм нахален и се свърза с мен някакъв Марк. Общо взето се извини за кошмарите, приветства и това е.
Комисиона им е 1%. Ако имате сметка в Paysera тегленето е някакви си 60 евро цента или нещо такова.
Та това според мен е най-добрия вариант откъм такси, особено за бонусните сметки. Не говорим за някакви баснословни суми!
А ако си прехвърляте част от печалбата от бонусната сметка по друга търговска сметка, Инстата може и да блокира сметката, защото смята, че се използва с цел печалба, а не обучение!
Гембъле, натисни ги тези от пеймънта. Много са несериозни и капризни!
по влака може ама по въздуха и онлайн друга бира
3-ти не го броим, 4 петък работен, събота и неделя почивен, понеделник-празник,
вторник броим или общо са 2дни ,срока е от 4до 6 работни дни значи къде 14-ти да чакаш парата
Натискам аз. Отговориха преди малко. Утре ше видим.Като ги пуснат Инстата би трябвало да пише "completed'.
А иначе срока вече е 5 работни дни по карта. Максимумът е 21 работни дни.
Системите за преводи по карти са все още нови, възможни са и по-големи забавяния.
Преди 3-4 години за превод от Скрил към карта се чакаше около 2 седмици. И пак зависи от обслужващата банка.
Иначе аз си реших проблема с ипеймънтс, вече ме идентифицираха. Пуснах им 6 документа. Не ми одобриха банковото извлечение, не ми одобриха сметката за ток. Пак я качих, щото съм нахален и се свърза с мен някакъв Марк. Общо взето се извини за кошмарите, приветства и това е.
Комисиона им е 1%. Ако имате сметка в Paysera тегленето е някакви си 60 евро цента или нещо такова.
Та това според мен е най-добрия вариант откъм такси, особено за бонусните сметки. Не говорим за някакви баснословни суми!
А ако си прехвърляте част от печалбата от бонусната сметка по друга търговска сметка, Инстата може и да блокира сметката, защото смята, че се използва с цел печалба, а не обучение!
Гембъле, натисни ги тези от пеймънта. Много са несериозни и капризни!
borkooo_pz (08-01-2019), minkov (08-01-2019), Нерегистриран (3), kypa (09-01-2019), звездоброец (09-01-2019)