Теглиш ,теглиш и в един красив момент ти съобщават ,че си разследван,или там изключен от бонус програмата
Не им " паши " да теглиш![]()
Теглиш ,теглиш и в един красив момент ти съобщават ,че си разследван,или там изключен от бонус програмата
Не им " паши " да теглиш![]()
Използвам ги за смели експерименти. Веднъж дори насила нулирах акаунта, защото ме ядосаха с един курвенски номер. После пак ми дадоха пари и пак се опитах да го нулирам, но той взе, че се удвои. Сега обаче ще започна сериозно да го използвам за тестове на нови роботи, но насвирени с жесток ММ.
Иначе пари за теглене от този акаунт не чакам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (5), bakop (08-10-2018), borkooo_pz (08-10-2018), kypa (08-10-2018), lyubo (08-10-2018), КинО (08-10-2018)
Що за смели експерименти, кога не ти носи мънгизи................смели хексперименти, тълкувам го като хазарт...!!!.......яз такива хесперименти отдавна не правя...........детска болест при трейдерите значи.........ма некой така и не порастват никога.....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
bakop (08-10-2018), borkooo_pz (08-10-2018), Fafa (08-10-2018), kypa (08-10-2018), lyubo (08-10-2018)
Добре де, а някой ще напише ли как ги теглите тия печалби, че аз още чакам отговор от инстата защо ми спряха тегленето.... дано не стане от умрял писмо
Бях постнал по рано:
инста -> скрил -> банка, ама никой нищо не каза
... Или само си трупате акаунт без да теглите![]()
borkooo_pz (08-10-2018), Fafa (08-10-2018), kypa (08-10-2018), Нерегистриран (2)
Ако е от бонус сметка ,може да си имал отворени позиции.
Можеш да теглиш само това което и е над проведения бонус .
Ако имаш преведени 100$ ,и си изкарал 50$ ,само тези 50$ можеш да теглиш .
Другият вариант за да ти върнат тегленето е ,да не си верифицирани сметката
....и трети вариант:
ако имаш две сметки и търгуваш от едно ip - също е нарушение.
kypa (08-10-2018), borkooo_pz (08-10-2018), Нерегистриран (1), bakop (08-10-2018), lyubo (08-10-2018)
Казахме, как да не сме.
От Инста до Скрил струва 1.4% в долари или евра, от там нататък да станат левчета има едни 3% дето може да станат доста повече. Назад в темата е писано за проблемните банки и валути.
Ако теглиш често скриловата карта е най-добре, струва 10 евра годишно.
Фафе, не е нарушение да търгуваш по две сметки от едно ИП, нарушение е да търгуваш по тях едновременно (особено на един пазар, за противоположни ордери да не говорим) или да търгуваш по една докато чакаш теглене по друга.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Fafa (08-10-2018), borkooo_pz (08-10-2018), bakop (08-10-2018), lyubo (08-10-2018), Нерегистриран (1)
Така де... но ти го обясни по-добре от мен .Иначе същото имах предвид.
kypa (08-10-2018), borkooo_pz (08-10-2018), Нерегистриран (1), bakop (08-10-2018)
Аз пуснах инста -> банка. Извадиха ми едни 350 долара ама получих после съобщение Decline exchange и ми ги начислиха обратно към баланса. И те така. Сега чакам отговор от инста защо така, а м/увременно и чакам верификация от скрил че да не ги преведа там и после да не мога да ги правя нищо. Това е. Инъче, ясно че само над бонуса каквото се изкара може да се тегли и т.н., но благодаря на всички за информацията...![]()
borkooo_pz (08-10-2018), Нерегистриран (1), kypa (08-10-2018)
А от сметката до този момент теглено ли е и ако да, по какъв начин?Аз пуснах инста -> банка. Извадиха ми едни 350 долара ама получих после съобщение Decline exchange и ми ги начислиха обратно към баланса. И те така. Сега чакам отговор от инста защо така, а м/увременно и чакам верификация от скрил че да не ги преведа там и после да не мога да ги правя нищо. Това е. Инъче, ясно че само над бонуса каквото се изкара може да се тегли и т.н., но благодаря на всички за информацията...
borkooo_pz (08-10-2018), kypa (08-10-2018)