Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (19-08-2017), lyubo (19-08-2017), kypa (21-08-2017), borkooo_pz (21-08-2017)
Все още не съм си получил парите в Скрил, стана вече 5ти ден. Забравих какво съм търгувал вече, какво е търговия...Явно брокера показва, че трябва да се тегли по-рядко, така излиза. Примирявам се, че това е от бонус сметка, но дори и от реална съм чакал толкова, а при друг брокер в най-лошия случай на другия ден са ми ги пратили. Писал съм на съпорта, но така и не си спазват обещанията, а най мразя да ме лъжат и да чакам.
А това не е за първи път. Поне преди като писах на съпорта след 1-2 часа ги превеждаха, а сега и това го няма.
kypa (21-08-2017)
Срока 3 работни дни по принцип, ако си писал тегленето в четвъртък вечерта до утре вечерта е срока. Някой път и събота превеждат де, ама по принцип го броят за почивен ден.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Ами чакам до утре и запуквам пак да търгувам, да няма да завися от тях.
До утре вечерта поне изчакай, до 19:00 май им е работното време.
Тридневния срок обикновено го спазват, ама ако са повечко кинти и не дойдат до третия ден вероятно по-добре още един-два да им отпуснеш.
Fafa (21-08-2017), borkooo_pz (21-08-2017)
Аз затова си имам и друга сметка.... докато си Чакам да имам какво да правя
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (21-08-2017), kypa (21-08-2017)
Аз пък си мислех, че с две (или повече) бонусарки може да се търгува по една докато чакаме от друга, ама било против правилата. И наистина режат понякога (ако е по-голямо тегленето).
Аааа нееее ...
имам сметка при друг брокер не при Инстата
kypa (21-08-2017), borkooo_pz (21-08-2017)
То наиситина затова е добре да имаш и друга сметка , защото докато чакаш парите , може да пропуснеш доста добри входове. Стига сигнал да има де.Все още не съм си получил парите в Скрил, стана вече 5ти ден. Забравих какво съм търгувал вече, какво е търговия...Явно брокера показва, че трябва да се тегли по-рядко, така излиза. Примирявам се, че това е от бонус сметка, но дори и от реална съм чакал толкова, а при друг брокер в най-лошия случай на другия ден са ми ги пратили. Писал съм на съпорта, но така и не си спазват обещанията, а най мразя да ме лъжат и да чакам.
А това не е за първи път. Поне преди като писах на съпорта след 1-2 часа ги превеждаха, а сега и това го няма.
иначе и на мене преди седмица последното теглене 5-6 дни ми го забавиха...търпение
borkooo_pz (21-08-2017), minkov (21-08-2017), kypa (22-08-2017), NewShark (22-08-2017)
Някой има ли дебитна карта от Инстафорекс? Заслужава ли си да се замени с метода Скрил?