Бай дъ уей, ама доколкото си спомням днес трябваше да има превод, т.е бонусите да са преведени
все пак какво се случва?
Бай дъ уей, ама доколкото си спомням днес трябваше да има превод, т.е бонусите да са преведени
все пак какво се случва?
Trust Me, I'm an "Engineer"
По първоначална преценка днес трябваше да бъдат кредитирани. Вероятно отново ще удължават срока. Ако отново нещо се кодира най-вероятно пак ще се позабавят.
kypa (11-08-2017)
Да оставим хората да си пишат каквото си поискат, все пак Интернет е свободно пространство, спокойно могат да си изразяват мнението.
Междувременно, малко ъпдейт за бонусите.
Сиса все още се дообогатява, което налага допълнително забавяне на бонусите. Вероятно и другия месец ситуацията ще е същата, така че молим за търпение. Бонусите все някога ще бъдат кредитирани.
Относно периода на изчисляване, той си остава същия! От първо до последно число на всеки месец.
Относно предполагаемата дата за кредитиране на бонусите, колегите са дали датата 15 август.
Zizi123 (11-08-2017), borkooo_pz (11-08-2017), kypa (11-08-2017), КинО (11-08-2017)
Ами ще я видим тоз месец Сиса колко и какво харесва.
Миналия месец със сигурност не каза тъй обаче, даже май повече към противоположното на туй мнение беше.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
borkooo_pz (11-08-2017), Fafa (12-08-2017)
Ан такааа...
Няма ги и в петък вечер когато най-много ми трябваха
Чакаме 15-ти.
Тати каза ще ми купи колело ....ама друг път.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (12-08-2017)
Те ако не искат винаги могат да не платят - я 5.13, я Параграф 10.
Язе все си мисля, че Инстата имат някаква мащабна схема за пране на пари и ние получаваме Бонбонукс (и тегления към него) като част от нея, по линията дето някакъв истински разход трябва да изпишат.
В което няма нищо лошо, естествено, да дерзаят.
И последно някой получи ли пари, защото аз по сметката нямам нищо този месец - не че съм писал много, ама дали е възможно
тази автоматизирана система да ми е отрязала всичко ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами последния обявен срок за Бонбонукса е за утре.
Само отделни хора да получат не знам дали изобщо може, по принцип като е готова сметката раздават на всички почти едновременно.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Едва ли ще има дискриминирани...
Като дават ще дават на всички които са писали
Какво стана то 15-ти дойде.... пак няма никой.
Или до 15-ти е включително и 15-ти
Е, то голямо триене на коментари, оставете само 2-ма човека да коментират, на другите като мен ги трийте.А кога ще има статистика в профила, всеки да вижда какво е изкарал?
kypa (15-08-2017)