Нещо бъркаш ........ тук не спамим ....
Обшуваме .... споделяме .... и вървим напРЕД)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (07-04-2017)
Е не всички де .....само повечето.....нали все пак чета из темите понякога ......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (07-04-2017)
Тя верификацията чак за теглене трябва. Иначе бонбонукс може да се получава и по неверифицирана сметка, че и да се търгува с него даже също може.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
https://www.instaforex.com/bg/key_documentsТъй ли?... То и без това не ми дава да отворя сделка при волатилност... и така стана че не можах да скалпирам, та АКО има нещо за рязане по тоя параграф, няма да е много. Но ограниченията, ако са така и за депозитните - независимо прехвърлени от бонусна или внесени, не е много честно. Тр. да прочета условията, че направо не ми се вярва...
----------
Не знам дали разбра, но това не е бонусна, стига да има ресурс от всякаква сметка може да се тегли.Нещо много ме мързи за списването напоследък...
![]()
kypa (07-04-2017)
Трябва за пръв път първа сметка да открива човека в Инста, за да му се даде тоя бонус. Като има вече сметка на твое име не може. Дори да не си я верифицирал, пак може да се тегли - поне така мернах в условията на Инста, но те са малко - на няколко места различно пишат... понякога.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
kypa (07-04-2017)
Без верификация не може вече да се тегли. По-рано можеше само с първо ниво, даже май изобщо без, ама от няколко години не може.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Не би трябвало да имам стопове, т.к регистрацията ми е нова понеже преди това имах една с бонус без депозит 100$, но тогава още не знаех за форума и няма как да си го прикача...
Иначе да момиченце съм, малко пораснало на 28г,ама до преди да родя не слонче ами цяла слуница бях....
![]()
Изкарваш 50 долара от писане .....Не би трябвало да имам стопове, т.к регистрацията ми е нова понеже преди това имах една с бонус без депозит 100$, но тогава още не знаех за форума и няма как да си го прикача...
Иначе да момиченце съм, малко пораснало на 28г,ама до преди да родя не слонче ами цяла слуница бях....
Търгуваш .... стават 78 .... 28 можеж да теглиш ....
От останалите 50 пак търгуваш .... стават 30 ..... през това време идва нов бонус 60 .....
Вече за фа теглиш трябва да имаш >50+60 .... т.е. 110 ....
Spekulanta (31-01-2017), Nelly (31-01-2017), kypa (07-04-2017)
Ако намалиш доста бонуса, е по-добре да занулиш сметката. Ако те затворят служебно, стария бонус не се търси. Само следващия.
kypa (07-04-2017)
То зависи от бонуса ако имаш 50 долара и загубиш 40 от тях верно по добре да се рискува на макс и да търсиш или печалба или да удариш колеца.
kypa (07-04-2017)