Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-01-2017)
kypa (22-01-2017)
Ахам, софтуерно. Вътре в банкомата компютър има. Апдейт иска, за да чете новите картиКато телевизорите е. Модел от миналата година не може да показва филми компресирани с нови кодеци преди да миу се направи апгрейд на софта
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-01-2017)
ясно, мерси за инфото
ама и на Уникредит булбанк не става...веднъж си пъхнах там картата и пробвах...после я загубих
между другото уникредит и експрес се обединяват
а обб си я купи сибанк
Trust Me, I'm an "Engineer"
kypa (22-01-2017)
kypa (22-01-2017)
Ми кво да кажа? Внимавай къде я пъхаш ...
----------
За телевизори говорим тука... или пък за банкоматиИ аз кат молива са овъртолих в теми разни
![]()
kypa (22-01-2017)
kypa (22-01-2017)
Абе и да не е осъвременен бамкомата пак може да пусне, ама трябва по-специален подход. С Хилти примерно.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
wannabe (06-01-2017)
kypa (22-01-2017)
Здравейте, имам въпрос за бонусите. Моля някой ако знае да каже, може ли да се регистрира като бонусна, вече съществуваща сметка в Инста?
kypa (22-01-2017)