Дори аз следя за тегленето че е много изнервящо. И всъщност искам да попитам ако открия нова сметка и я верифицирам методите на зареждане нот предишните ми сметки няма да са от значение нали.
Дори аз следя за тегленето че е много изнервящо. И всъщност искам да попитам ако открия нова сметка и я верифицирам методите на зареждане нот предишните ми сметки няма да са от значение нали.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
emoyambol (31-08-2019), big_shark2 (01-09-2019), minkov (01-09-2019), kypa (02-09-2019), Edi7 (02-09-2019), Нерегистриран (2)
Да, не би трябвало, но все пак откачи старите сметки да не са вързани към новите. Аз съм сменял метода по този начин.
renito5 (31-08-2019), Нерегистриран (6), big_shark2 (01-09-2019), minkov (01-09-2019), kypa (02-09-2019), Edi7 (02-09-2019)
Защо ти е нова сметка за да проениш методите на теглене....ако само това е причината не е нужно, аз от текущата си сметка в Инстафорекс съм теглил през карта Пейнер, карта Скрил сега вече тегля в Лайткойни и никога не е имало проблем ...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (01-09-2019), kypa (02-09-2019), Edi7 (02-09-2019), Spekulanta (09-09-2019)
Като ви чета ,няма смисъл да се връщам
То цяло приключение да си изтеглиш печалбата
Сега така ,с малки варианти за теглене ,а след това и никакви
Ще " спрат кранчето "
Въпрос на време е ,,,,
А някой пробвал ли е да прикачва нова сметка на мястото на старата след промените във Форума обхващащи прикачването?
В смисъл по-рано директно се прикачваше новата сметка, а сега опцията за прикачване не съществува докато има прикачена сметка. Т.е. ако се откачи прикачената дали се появява и може да се ползва?
Сега не е момента за прикачване де, след като пратят Бонукса трябва (иначе ще се изгуби).
Борковата мама да се връща.![]()
![]()
Орион като нов администратор не може ли да направи нещо по нейния въпрос?
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Spekulanta (02-09-2019), Edi7 (02-09-2019), Fafa (02-09-2019), minkov (02-09-2019), Нерегистриран (1), borkooo_pz (05-09-2019)
кога се прехвърля бонуса по сметката, след 7 число ли еше. и ако може информация за прехвърляне към nettler. а знам че има и карти към инстата но не можах да намеря темата.,каква е комисионната.
kypa (09-09-2019)
Бонуса се кредитира до 14-то число, по принцип, но е възможна и по-късна дата.
Не можеш да теглиш към Нетелер от бонусна сметка.
Инстафорекс не издава карти.
Карти от Инстата (по-точно от фирма издател на карти поръчани с реферален линк на Инстата) в момента няма. Едно време (преди 4-5 години) имаше от Пайонер, след това имаше от еПайментс, които до преди няколко месеца можеше да се ползват, но вече не може. Най-удобният и най-евтин вариант (под 2% общо комисионни докато станат на левчета) е теглене в Лайткойн, крипто борса (примерно Кракен) и СЕПА превод към банка в България или някоя от тия платежни системи (които издават карти) - ТрансферУайз, ПайСера, Револют.
Ако Нетелер приема СЕПА преводи може да се използва и тяхната карта, но тя е скъпа - допълнително 3-4% разход. ТрансферУайз е най-евтино и като цяло най-добре - те дават МастерКард, другите споменати Виза.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
penkares (09-09-2019), Нерегистриран (4), prodi (10-09-2019), КинО (14-09-2019), Spekulanta (11-10-2019), jssj (11-10-2019)
Днес след като направих 200$ профит и заqвих теглене , което беше прието, парите бяха върнaти в акаунта ми и бяха начислени като бонус, така че да не мога да ги тегля.
Предстои да видим това ли ще ми е посленото теглене от Insta Forex и дали грешката е неволна и ще бъде оправена или просто не искат да ми дават повече печалби.