Пробвай с друг браузър, изтрий кеша и бисквитките. Ако имаш блокер за реклами, вкарай уебсайта в whitelist-ата. Така трябва да изглежда popup-а за копиране на данните в последните няколко реда:
kypa (17-06-2019), Нерегистриран (1)
Алекс, внимавай да не регистрираш новата сметка в инстафорекс.еу, брокерът на Инстата с европейската регулация тоест. Бонукс сметка може да бъде само в инстафорекс.ком/инстафорекс.орг.
Те тука има работещ линк ако те пренасочва:
https://forum.bg/showthread.php?403-...ll=1#post27596
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Alex1977 (18-06-2019), Нерегистриран (2)
отворих друга сметка верифицирах я към форума но не ми позволява да ги свържа ей тва ми изписва.какво съм сбъркал???Алекс, внимавай да не регистрираш новата сметка в инстафорекс.еу, брокерът на Инстата с европейската регулация тоест. Бонукс сметка може да бъде само в инстафорекс.ком/инстафорекс.орг.
Те тука има работещ линк ако те пренасочва:
https://forum.bg/showthread.php?403-...ll=1#post27596
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (18-06-2019), jeksana (12-08-2019), Нерегистриран (2), sfplhr (28-11-2019), koceto1111 (13-02-2020), kikicha (15-02-2020)
kypa (18-06-2019), Нерегистриран (2)
Някоя буква в имената не съвпада сигурно.
Имена, адрес и талифон трябва да са абсолютно идентични. Букви, точки, запетайки, даже и разстоянията между тях.
Тоест или трябва да се верфицирва по пълната процедура или да се променят данни на едната или другата сметка. Което изисква разговор с поддръжката, който най-добре да се извърши по емайлът на support@mail.instaforex.com.
Верифицирането за второ ниво трябва да може да стане с хартиено извлечение (не удостоверение) от бамката - трябва да пише адрес и да има подпис и печат. Може би ще е от полза да има и някоя и друга трандзакцийка, само трябва да се внимава да не съдържат прекалено лични данни.
Извлечението трябва да го дават почти за без пари.
Нерегистриран (2), Fafa (18-06-2019)
ами опитах се да свържа едната с другата .верифицираната със не верифицираната.ааа мразя такива главоблъсканици.сега след като съм сменил вързаната сметка към форума какво се получава ?всички бонуси от сега на татък ще отиват към не я ли?това ако е вярно пак не е проблем ще я верифицирам някък си и ще стане основна сметка.но пък какво става с другата ?парите там как да ги прехвърлям към новата?да бях питал по рано май !!!
не дават!!!не слагат печат от банката питал съм ги 10 пъти и служителката ми е позната.дават един документ който струва 30 лева със всичко написано и печат и така нататък.първа инвестиционна е банкатаНякоя буква в имената не съвпада сигурно.
Имена, адрес и талифон трябва да са абсолютно идентични. Букви, точки, запетайки, даже и разстоянията между тях.
Тоест или трябва да се верфицирва по пълната процедура или да се променят данни на едната или другата сметка. Което изисква разговор с поддръжката, който най-добре да се извърши по емайлът на support@mail.instaforex.com.
Верифицирането за второ ниво трябва да може да стане с хартиено извлечение (не удостоверение) от бамката - трябва да пише адрес и да има подпис и печат. Може би ще е от полза да има и някоя и друга трандзакцийка, само трябва да се внимава да не съдържат прекалено лични данни.
Извлечението трябва да го дават почти за без пари.
Последна редакция от privelege : 18-06-2019 на 12:23
Първо е трябвало да идентифицираш сметката, едва тогава да я прикачиш към профила. Не винаги се получава автоматичната идентификация. Системата е настроена да приема само данни, които вече веднъж са били потвърдени. И най-малкото отклонение автоматично отхвърля цялата идентификация на сметката.ами опитах се да свържа едната с другата .верифицираната със не верифицираната.ааа мразя такива главоблъсканици.сега след като съм сменил вързаната сметка към форума какво се получава ?всички бонуси от сега на татък ще отиват към не я ли?това ако е вярно пак не е проблем ще я верифицирам някък си и ще стане основна сметка.но пък какво става с другата ?парите там как да ги прехвърлям към новата?да бях питал по рано май !!!
Единственото, което може да направиш сега, е да се свържеш със съпорта на брокера и да поискаш промяна на данните на сметката, така че те да съответстват на вече верифицираните. Или отново да преминеш през процеса на идентификация.
Може да пробваш и без печат да го изпратиш. Или даже пдф от онлайн бамкиране, макар че Инстата май не ги тачат много онлайн извлеченията.
За прехвърляне между сметки също трябва имената да съвпадат и май и емайлът. Другите данни може и да не са толкова еднакви.
Пробвай да питаш поддръжката - кажи им, че искаш да прикрепиш новата към старата сметка.
алекс аз от първа инвестиционна банка си взимам извлеченията абсолютно без пари...
не знам за какъв документ ти говори тази позната, но на самите извлечения които ти дават от банката отгоре няма адрес , затова е по-добре да си го изкараш в pdf формат има си всичко .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (18-06-2019), Нерегистриран (5)
На мене винаги безплатни са ми били извлеченията. Аз също такива пращам, защото иначе много трудно става. Пък и с претенции някои брокери, искат два документа за адресна идентификация. При Инстафорекс стана лесно, пратих им копие от лична карта и копието от банковото извлечение. Там няма банкови транзакции, само че имаш сметка в банката и личните ми данни и ги заверяват с подпис и печат. Същия проблем, сметки на мое име няма. Тези, които са на мое име, не ги приемат никъде, защото били електронно издадени. Ами в 21 век живеем. Те още с гълъби сигурно работят хората, така си доставят пощата. Като във филм за Хари Потър с неговата пощенска сова.
kypa (19-06-2019), Нерегистриран (3)