Trust Me, I'm an "Engineer"
kypa (22-01-2017)
То сега като се влезне в скрила ,изкача някакъв прозорец за по-голяма сигурност и 24 часа защита , като може да получаваш известия , може да си създадеш и свой пин код . Аз го видях съобщението , но още нищо не съм променяла , въвеждала
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-01-2017)
Скрила все повече ме губи, преди си пазарувах със старата карта навсякъде, сега масово ми я отсвирват магазините
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (22-01-2017)
1. Изчаквате да посъберете над $50 по сметките за теглене с биткойн.та ко ше прайми и как ше теглим от инстата идеи някакви?
2. Колективно започваме да всяваме паника с постове за 2-3 хакнати борси, биткойна спада до около $100.
3. И инста, и ние имаме страхотна възможност за дългосрочна инвестиция.
Ей така ще се тегли...
kypa (22-01-2017)
то това е много старо,на принципа на фишинга, един вид паразитно...да ти смучат още и още от сметката
kypa (22-01-2017)
Админ, ти голяма четка удари на форума , да сме чак толкова влиятелни
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (22-01-2017)
мерси...дългосрочна инвестиция неща, немам намерение да ставам инвеститор и кибик.......достатъчно ми беше срива на ...през 2007ма и ...докат възстановя и изляза на пичалба бая време мина1. Изчаквате да посъберете над $50 по сметките за теглене с биткойн.
2. Колективно започваме да всяваме паника с постове за 2-3 хакнати борси, биткойна спада до около $100.
3. И инста, и ние имаме страхотна възможност за дългосрочна инвестиция.
Ей така ще се тегли...
10 смислени години от живота ми и печалба направена за 6месеца в пъти..изтрита за екунди
kypa (22-01-2017)
ясно , на мене ми се появи скоро като съобщение , прочетох го и му дадох х-кса и очевидно за по-добре . иначе то логично , предлагат ти по-голяма сигурност, но ще ти дърпат пари за тази услуга. иначе предполагам не само скрила отсвирват в магазините , а същото важи и за нетлерската. нали се обединиха
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-01-2017)
Туй съобщение го турят щот едно време на един колега му хакнаха Скрила. И в негова чест сега изискват ПИН код.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Шегувам се, разбира се! Няма как само с лъжливи и сълзливи истории да свалим цената близо 7 пътимерси...дългосрочна инвестиция неща, немам намерение да ставам инвеститор и кибик
...или и ние мислим като журналистите, или просто повечето от тях следят какво се драска във форума.Админ, ти голяма четка удари на форума , да сме чак толкова влиятелни
kypa (22-01-2017)