Може и през банка, що да не може. На стеаницата за плащане има много опции и варианти. Ама се съмнявам с банково плащане да ти излезе много по- на далавера.Ще питам направо, че не ми се четат 1000 страници, сигурно е обяснено иначе.
Праз банка не става ли да се тегли от Инстата?
Защото при последното теглене през тия цървули Skrill, същите ми взеха 40$ + още такса някаква. Таксата им за превалутиране в допълнение на гадния курс е 4%, та няма ли как друго да се ползва?
Въобще тегленето от инстата си е дърво във всички случаи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nikolay_diankov_1982 (29-08-2018), borkooo_pz (29-08-2018), kypa (29-08-2018), звездоброец (29-08-2018)
Ама има някаква уловка, че като си теглил веднъж от някъде, за да теглиш от друго място, май трябваше първо да депозираш от същото място, и после при теглене имаше някакви пропорции, че към едното, че към другото по колко може и ей такива работи. Бе сложно си беше да смениш метода на теглене.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (29-08-2018), K_W (29-08-2018), kypa (29-08-2018), звездоброец (29-08-2018)
Тая такса $40 и другата за какво са били точно? Превалутирането по принцип е включено в дървения КУРс дето обявяват, освен него и една такса 1.7% не би трябвало да има друго.
Към банка може и по сметка, може и по карта. По сметка са съвсем дървени таксите, по карта май някъде 10-12 доларес излизаше.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
K_W (29-08-2018), звездоброец (29-08-2018), minkov (29-08-2018), borkooo_pz (29-08-2018)
Защо мислиш така, пробвал ли си, комисионната е колкото в скрила, горе долу, но в скрила имаш още една такса няколко долара +4% за превалутиране за да ти ги пратят в банка. В банката ще имаш иначе 6$+0.1% за чуждестранен превод?
Някой теглил ли е от инстата по начин различен от Скрил?
звездоброец (29-08-2018), kypa (29-08-2018), minkov (29-08-2018), borkooo_pz (29-08-2018)
Превалутиране, заявих си превод от $ скрила към $ банковата сметка те май са ги превалутирали в лев и после пак са ги превалутирали в $, никой не ти казваТая такса $40 и другата за какво са били точно? Превалутирането по принцип е включено в дървения КУРс дето обявяват, освен него и една такса 1.7% не би трябвало да има друго.
Към банка може и по сметка, може и по карта. По сметка са съвсем дървени таксите, по карта май някъде 10-12 доларес излизаше.
kypa (29-08-2018), звездоброец (29-08-2018), minkov (29-08-2018), borkooo_pz (29-08-2018)
Да, превалутират в лева и после пак в долари/евро.. по добре да се пуска тегленето директно към левова сметка от Скрила!!! спестява се едно превалутиране.. също по-добре евро да се теглят.. някъде 1,90 курса се явява.. ама при долари още по-лош..
теглене на долари към доларова сметка е най-голямата прекарвация..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (29-08-2018), K_W (29-08-2018), borkooo_pz (29-08-2018)
Само към скрил съм теглил.
Преди няколко години бях проучвал за банково теглене, ама по не ми хареса. Не помня защо.
От доларов скрил към левова банка последния път ми взеха 6 долара и нищо друго. Сумата на превода беше 1500 долара.
Друг е въпроса, че понеже скрила не ме прецака с курса ме прецака нашата банка, щото превода получен в събота и банката ги превалутира в левове по съботния курс, а нашите банк имат навика в петък вечер да обявяват супер дървен курс за почивните дни, та да не се прецакат нещо.
kypa (29-08-2018), звездоброец (29-08-2018), borkooo_pz (29-08-2018)
От Скрил нататък май само с тяхната карта си струва до някаква степен.
Инстата банковата такса я пишат 2%, за карта 6.5/7.5 евра/долари + 1.5%. Кльомбата разказва подробно за едно теглене с карта преди половин-една година.
За банкова сметка не би трябвало да има ограничения за метод на теглене спрямо методите на депозирания.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
звездоброец (29-08-2018), minkov (29-08-2018), K_W (29-08-2018), borkooo_pz (29-08-2018)
Е това вече го разбрах, аз исках да спестя две превалутирания, сметката в инстата като е в $ ако скрила е в евро пак очаквам тесли.Да, превалутират в лева и после пак в долари/евро.. по добре да се пуска тегленето директно към левова сметка от Скрила!!! спестява се едно превалутиране.. също по-добре евро да се теглят.. някъде 1,90 курса се явява.. ама при долари още по-лош..
теглене на долари към доларова сметка е най-голямата прекарвация..
Вариант да си взема парите без да ме цакнат с превалутиране има, но общо взето не е за многократно ползване, трябва да се метнат парите от скрила към друг брокер, после да се закрие скрила и брокера ще ти ги върне по банка.
kypa (29-08-2018), borkooo_pz (29-08-2018), звездоброец (29-08-2018)
Да аз и това искам да избегна защото на банката са 400 пипса също. Но всъщност скрил ти ги е превалутирал при мен от там възникна проблема те ти ги обръщат в лева и ти ги пращат по бисера от техния левов акаунт, поне това разбрах от комуникацията със съпорта имСамо към скрил съм теглил.
Преди няколко години бях проучвал за банково теглене, ама по не ми хареса. Не помня защо.
От доларов скрил към левова банка последния път ми взеха 6 долара и нищо друго. Сумата на превода беше 1500 долара.
Друг е въпроса, че понеже скрила не ме прецака с курса ме прецака нашата банка, щото превода получен в събота и банката ги превалутира в левове по съботния курс, а нашите банк имат навика в петък вечер да обявяват супер дървен курс за почивните дни, та да не се прецакат нещо.
kypa (29-08-2018), borkooo_pz (29-08-2018), звездоброец (29-08-2018)