Споко, за пейролите няма начин да не ги пуснат.
П.П Върнете статистиката за месечния бонус. Единствено това ми липсва![]()
Споко, за пейролите няма начин да не ги пуснат.
П.П Върнете статистиката за месечния бонус. Единствено това ми липсва![]()
Питах колегите дали ще я публикуват отново, все още чакам отговор. Възможно е и да няма подобна опция, защото сега реално няма да има смисъл от нея.Върнете статистиката за месечния бонус. Единствено това ми липсва
В момента само статистика за получени лайкове има, под форумите в карето за статистиката на форума.
Инстата винаги ли вдигат спреда през ноща ??
Сега гледам е/йена стана 5 пипса спред .![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (03-08-2017)
Не, само в извънредни случаи и обикновено се случва около полунощ, за няколко часа.Инстата винаги ли вдигат спреда през ноща ??
Сега гледам е/йена стана 5 пипса спред .
borkooo_pz (02-08-2017), kypa (03-08-2017)
сега са вдигнати,явно има нещо извънредно
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (03-08-2017)
Ниска пазарна волатилност и ликвидност, т.е. почти никакво движение. Пазарните спредове стават прекалено високи за брокера, за да ги покрива и според условията, за да си хеджира риска, брокерът добавя 2 пипса върху стандартните, така стават общо 5 пипса за основните валути.сега са вдигнати ,явно има нещо извънредно
borkooo_pz (02-08-2017), kypa (03-08-2017)
kypa (03-08-2017)
Това за увеличения спред е от няколко дни. Преди никога не съм го виждал да се случва. За първи пут го видях в понеделник като отвори пазара
Spekulanta (03-08-2017), hanuman (03-08-2017), borkooo_pz (03-08-2017), kypa (03-08-2017)
А кой знае при силен волатилен пазар какво ли ще прави тогава инстта
Сигурно бенча пред нея пасти ще яде![]()
borkooo_pz (03-08-2017), kypa (03-08-2017)
Да и аз никога не съм го виждал,значи досега си кара инстата с широките спредове,щото уж е фиксиран,ама кога иска не е фиксиран.
borkooo_pz (03-08-2017), kypa (03-08-2017)