добре де дори и да има някакъв проблем с картите нали парите са си в скрил сметката
какво ще стане ако картата е невалидна вече нали все пак може да се прехвърлят суми
добре де дори и да има някакъв проблем с картите нали парите са си в скрил сметката
какво ще стане ако картата е невалидна вече нали все пак може да се прехвърлят суми
kypa (22-01-2017)
Може...
То нали скрила по принцип си е електронен портфейл.
Може и без карта.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е щом банковата е изтекла тогава трябва отделно да я верифицираш,ако беше верифицирала самата сметка тогава със смяна на картата не би имала проблем,и аз съм така верифицирал съм картата ,а не сметката и със всяко изтичане ми трябва нова верификация.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-01-2017)
Парите са си там, и да се прехвърлят може - за туй проблем няма. Само хлебец от магазина не може да се купи.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Явно е затова.
Сега може да верифицирам сметката , за да ги няма тия истории.
Че ми писва от бюрокращина...ама неизбежно е.
kypa (22-01-2017)
Ти си лесен, ама жена ти ко ще яде ???
Те ако не са му верифицирани сигурно на ден нИ може да изтегли и 20 лева
kypa (22-01-2017)
Фафле, таз сметка бамковата към карта ли е? И кое си прикачвала - картата или сметката?
За верифициране май пращаха едно писмо с код на адреса и трябва да го въведеш после. И банкова сметка кът се прикачи (ама сметка, не карта) май имаше същия ефект, ама не съм сигурен.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
kypa (22-01-2017)
kypa (22-01-2017)
Като ти изпратят Скрил картата автоматично си верифицираш адреса, а за да си увеличиш лимитите отделно верифицираш банкова сметка и депозитна/кредитна картаФафле, таз сметка бамковата към карта ли е? И кое си прикачвала - картата или сметката?
За верифициране май пращаха едно писмо с код на адреса и трябва да го въведеш после. И банкова сметка кът се прикачи (ама сметка, не карта) май имаше същия ефект, ама не съм сигурен.
Не съм пробвал, ама май може да прикачиш карта
----------
Точно => сигурно има верифицирана дебитна карта и ще е не толкова трудоемко от там да дърпа, вместо през други брокери или да прави бартер с познат
п.п. Куре, може да ми преведеш евра в скрила, а аз да ти дам кешовица ..... ама обменният курс е 1,5 лева за евро
kypa (22-01-2017)