якетата си заслужаваха и бяха на прилична цена,под пазарната за такъв вид и качество
якетата си заслужаваха и бяха на прилична цена,под пазарната за такъв вид и качество
Trust Me, I'm an "Engineer"
те пак добре са решили промоциите да продължат до неделя , защото все пак днес е работен ден и не всеки можеше да отиде.
значи някой се е сдобил с якенце , щом толкова ги похвали![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
верно ...некой се сдоби с якенце и то две...ма не съм аз...
влязох в Зара заради един парфюм за подарък и ...покрай нея влязох и в Терата
мразя моловете
та...якетата ми направиха впечатление , звъннах,пратих снимка по месинджъра, уточнихме размер цвят и воала....силвупле мадам...
И мен нищо не ми харесва ..... само парцалки
+1
Несериозно е тук е една тениска да е 140 лв, а в Англия 50
Човекът може просто да не харесва педарастии![]()
![]()
toranagasan (25-11-2016)
L15 L19 ти направо експертно подходи към темата
верно че тук всичко е на някакви безумни цени и със съмнително качество
рядко можеш да намериш нещо стойностно на нормална цена
е те тука надуват цените , ако се разровиш из английските сайтове , на истина може да намериш доста хубави ,маркови ,но и изгодни неща.
иначе за якетата , нави ме , ще ида да ги видя . а на новият мол единственото ,което ми хареса , май е киното
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
prodi, и аз от Зара поръчвам , защото има неща, които ги няма в България и определено има интересни чепици за мъжете.... и правят големи намаления
Паркинга не ти ли харесаПървоначално написано от Деска Принцеска
а на новият мол единственото ,което ми хареса , май е киното![]()
![]()
п.п. Ае от мен да мине, да те почерпя![]()
![]()
![]()
а ти нали бъчва обеща за нас , нищо че не всеки пие червено вино.
а иначе аз се надявах да има guess останах си с очакванетопаркинг като паркинг, все голям ,та да може човек да си загуби колата
![]()
мани мани...при последното пътуване пъхнах в багажа си един парфюм писалка на Зара...то пък да земе да се разлее и така мирише..... Зара имат хубави неща, но не всичко хубаво е в Бг...за съжаление, като знам какви техни ризи имам, естествено не са купени от Бгprodi, и аз от Зара поръчвам , защото има неща, които ги няма в България и определено има интересни чепици за мъжете.... и правят големи намаления
Паркинга не ти ли хареса![]()
![]()
п.п. Ае от мен да мине, да те почерпя![]()
![]()