Каквото ти е кеф, аз досега да съм си купил РС ако беше така, като навлезеш в нещата ще разбереш точно какъв е филма и какво имам предвидНямам против да давам по 20-30К на година за такъв кеф, след като изкарвам по 100К![]()
Ти дори не знаеш какво предпочиташ, как ще знаеш като не си пробвал М5 и РС6? По картинки ли се дават тия пари?Едни харчат луди пари за екскурзии, други за някакви глупави колекции....аз предпочитам това
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е как да си купил, като не изкарваш по 100К на година
И какво да разбирам в случая ? Имаш пари=плащаш си за кефа. Нямаш пари=казваш, че е скъпо и това е.
А за предпочитането не ме разбра. Говоря като цяло за коли и мотори![]()
Ами хората имат стабилна работа и съответно , заплатата им е добра не си набавят парите от форумите като нас, но това е положението тук сме и да стягаме да пишем.
----------
Здр. хора понеже говорите за разходи и виждам , че има и Mерцедес във разговора , разбрах че АMG новият модел които е 2013г имал система економи се казва когато спреш на светофар или караш след кола се включва и самият двигател преминава в този режим и от там идвала икономията .Интересувал съм се
Не е никак лоша идеятаЗа БМВ и АУДИ нещата може да са различни, в техните форуми не влизам. Но в на AMG, доста съм попрочел.
А и малко от тези коли са карани на пистаА дори и да са, малко от тези които са ги карали, наистина са способни да им изцедят максимума.
Да бе, ще ти чакам аз милиона за AMG
То по тая логика, първо трябва да имам и къща за 2 милиона, защото предната седмица един с мотор обясняваше че колата не трябвало да бъде повече от 10% от стойността на имота.
И правеше сметката на един с Вейрон какви пари трябвало да има за да има Вейрон......то за Вейрон наистина трябват много милиони де
Но за 5 годишно AMG....айде сега.
Пак казвам, AMG ! Не някое трошляво БМВ или Ауди
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Говорихме за такова от на 4-5години. И ще си купя когато мога да си позволя да му раздавам газ когато ми е кеф без да ме интересува какво може да последва, трябва да знаеш какво значи товаЕ как да си купил, като не изкарваш по 100К на година
Че кой си набавя нормални пари от форекс форум?заплатата им е добра не си набавят парите от форумите като нас![]()
Аз разчитам на парите от форума да си купя новата С класа АМГ....![]()
А не мислиш ли, че хората имат приоритети? Аз кола, която струва над 20% от възможностите ми не съм карал и няма и да карам. Това е едно много хубаво правило....
Мисля, че хората се делят на два вида в конкретният случай, такива които изкарват достатъчно и си купуват желаното и такива които не изкарват достатъчно и си измислят различни причини защо не могат да имат желаното![]()