Хем казваш, че не са достатъчни парите да живееш, хем било оправданияПиши в гугъл make it in germany, после на vocational training и чети
Парите не стигат за живеене, едва 800евро са в повечето стажове, но първо директно започваш работа, после придобиваш квалификация, трето през целият процес реално ти плащат от ЕС, а не чакаш да завършиш и да станеш безработен, както е масовата практика
Нещата от много време не са такива каквито преди години. Това с издръжката и тем подобни са само оправдания, и нищо повече
Съгласен съм, че има супер целеустремени хора, които се оправят във всякви ситуации, ама обикновено те се отказват от ученето първата или втората година.
Последна редакция от GGBG : 02-02-2014 на 22:21
Оправдания са разбира се
Ти ме питаш за живот, а живот за мен е 5К евро на месец, жени и купони, екскурзии
Е кой студент може да разполага 5К на месец, та дори и в лева, освен ако мама и тати не са богати и да му дават ?
Там ще му дават по 700-800евро на месец от ден първи.След 4 години е квалифициран специалист и заплатата му става каквато е за сектора в който се намира
След това може да продължи още и да стане и инжинер и да си повиши още повече дохода
Един инжинер по индустриална електроника взима от 50к нагоре годишно в евро![]()
Разгледай каквото ти казах![]()
Индустриална електроника имаш предвид човек който подържа машините в някоя фабрика ли? Или не?
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Прекрасна логика
А нужно ли е въобще да имаш образование??? Ти нали си с основно явно не е нужнопо твоята логика
.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да, грешка в изразяванетоОправдания са разбира се
Ти ме питаш за живот, а живот за мен е 5К евро на месец, жени и купони, екскурзии
Е кой студент може да разполага 5К на месец, та дори и в лева, освен ако мама и тати не са богати и да му дават ?
Там ще му дават по 700-800евро на месец от ден първи.След 4 години е квалифициран специалист и заплатата му става каквато е за сектора в който се намира
След това може да продължи още и да стане и инжинер и да си повиши още повече дохода
Един инжинер по индустриална електроника взима от 50к нагоре годишно в евро![]()
Разгледай каквото ти казах
Ще го разгледам
Ще видя и колко е жизнения минимум в германи, щото ме съмнява с 800 евра да може да се оправи човек![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The task scope of industrial electronics technicians includes assembling, installing and wiring mechanical, electromechanical and electrical components to create modules (i.e. subassemblies), preparing, laying and connecting cables, measuring direct and alternating values, and testing and inspecting components and modules.
![]()
На кой му е притрябвало икономическо образование според мене трябва да си добър анализатор и да имаш цел