Виж се колко си малоумна : "Даскалите били некадърни и не се справяли с учениците " коя си ти ма проста селянко , да ни би да си експерт по образователната система , та даваш оценка на учителите, ако ще твоите деца и на твоите познати и в САЩ да учат, като гледам материала на родителя, все тая
тя е пенкилерът на форума. би трябвало да си го разбрал вече![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
jivko78 (12-02-2013)
Разбрах че е РТП ( рядко тъпо парче)иначе нормален човек без да си го обидил или да си му казал нещо , не би тръгнал да обижда ... И тоя човек ми говори за възпитание и образователна система
Дано в училище поне деца й ги научат на нещо , пък ако ще и от "некадърни " даскали
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как Новак пак ме разсмя Спосибо
Гриди и при социалицъма имаше готини изпълнения
Спомням си назначиха едного за треньор по шахмат ама човека поет бохем женкарин и коцкар нищо че беше социализъм
А бе народен наш другар така да се каже
И понеже по него време модерно децата да се дават шахмат да учат логика в главите да напълнят та имаше две момчета братчета иначе сладки и готини ама малко лудички не бяха съвсем добре в главата общо взето ,ама семейството богаташко интелигинция социалистичиска, така да се каже
Та след време тия двамката съвсем изперкаха и майка им пресрещнала треньора със тежки думи:
- Другарю Димов , какво направихте с нашите деца
А той отговорил:
- Госпожа !Вие , като не сте ги направили хора , аз ли да ги направя![]()
Последна редакция от saxsten : 12-02-2013 на 20:42
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Ами почвай да мислиш стратегии ако не за Форекса то как да го вкараш в правилния път...![]()
jivko78, Ей простаче, ясен беше че ще тръгнеш на обиди, ами ти кой си бре, че ще ми даваш тон в живота, я бегай да ставаш даскал.
Какво му интересува мнението за материала, акто мога да си го позволя, пък ти си стой на държавната ясла и чакай.Гадничко а, ти не можеш пък видите ли все гадния материал може да си прати децата в чужбина.
Па напъни се и изкарай парички, че да можеш
Ще давам оценки на учителите, щото им сърбам попарата сега.
Да не мислиш, че ми е много кеф да давам луди пари преди за такси, сега за уроци, щото тия в държавното седят и си бъркат в носа.
----------
А ти какво си крадливата мижитурка..................................................
----------
Ако извадиш една дума от предишните ми постове, в която има обида, в последния те нарекох простак.Разбрах че е РТП ( рядко тъпо парче)иначе нормален човек без да си го обидил или да си му казал нещо , не би тръгнал да обижда ... И тоя човек ми говори за възпитание и образователна система
Дано в училище поне деца й ги научат на нещо , пък ако ще и от "некадърни " даскали
Novak, не се ядосвай,винаги когато изкажеш мнение различно от останалите,при това с категоричен тон ще те нападнат,ти си си свикнала де.Между другото когато си говорехме за болести моя приятел дето почина също беше учител в едно село в клас само с циганчета и го обичаха децата и ходеха на училище,въобще когато хората са си на мястото и си обичат работата се получават нещата.
Какво да ме притеснява, че някой дето не знае на кой свят се намира дава "компетентни мнения".
Не
А примерчета колко мога да напиша.А тази учителка дето бачка в циганското е уникална,два пъти месечно се виждат с дъщеря ми, освен че я боготвори, някак успява за краткото време веднага да напипа кое точно не знае и не е разбрала, за да го обясни.
Миналата година събирахме по 150 лв на калпак, в училище с 1200 ученика да се купи софтуер за електронен дневник.
Сега този въпросния дневник не се попълва, като директорката спокойно ни обясни, че това нямало как да стана, защото ,голяма част от учителите не можели да боравят с компютър и трябвала да карат курс за компютърна грамотност.Това в уж елитно училище в топ 3 на най-желаните
Не че хартиения и бележниците се попълват.
Тая година стана скандал за тези пари, тъй като някакъв родител проучил, че този софтуер им се предоставя безплатно от образователното министерство.
Събирахме по 270лв на калпак, за да имат преподавате native speaker по езика./Да му се плаща тук квартира/
Имахме, читав беше човека, , в началото на тази година гръмна пак скандал половин година не са му плащали нищо и човека като си тръгнал, хазяина идва да дига скандали по училището да му се плати, а парите са събрани от родителите.
Нямам нищо против да плащам, ама в случая с държавното е каца без дъно и нищо насреща.
Всички оценки са нанесени на куп в края на срока, за да се напишат срочните оценки.
Да имам доверие на детето имам, но не безкрайно, ако не ходи на уроци дори и най-амбициозното дете ще се пусне по течение, или ако не следя какво се случва..
А за заплатите имам приятелка заместник директорка на втора немска и тя ми е казвала, че в големите училища, със заплата под 1000 лв са само младите токущо назначени учители.
Не знам какво да кажа, моя големия сега е първолак,и още не знам какво да очаквам от училището му,борбата е за втори клас да успеем да си позволим едно частно училище което го има само в София,но как ще стане не се знае още.Какво да ме притеснява, че някой дето не знае на кой свят се намира дава "компетентни мнения".
Не
А примерчета колко мога да напиша.А тази учителка дето бачка в циганското е уникална,два пъти месечно се виждат с дъщеря ми, освен че я боготвори, някак успява за краткото време веднага да напипа кое точно не знае и не е разбрала, за да го обясни.
Миналата година събирахме по 150 лв на калпак, в училище с 1200 ученика да се купи софтуер за електронен дневник.
Сега този въпросния дневник не се попълва, като директорката спокойно ни обясни, че това нямало как да стана, защото ,голяма част от учителите не можели да боравят с компютър и трябвала да карат курс за компютърна грамотност.Това в уж елитно училище в топ 3 на най-желаните
Не че хартиения и бележниците се попълват.
Тая година стана скандал за тези пари, тъй като някакъв родител проучил, че този софтуер им се предоставя безплатно от образователното министерство.
Събирахме по 270лв на калпак, за да имат преподавате native speaker по езика./Да му се плаща тук квартира/
Имахме, читав беше човека, , в началото на тази година гръмна пак скандал половин година не са му плащали нищо и човека като си тръгнал, хазяина идва да дига скандали по училището да му се плати, а парите са събрани от родителите.
Нямам нищо против да плащам, ама в случая с държавното е каца без дъно и нищо насреща.
Всички оценки са нанесени на куп в края на срока, за да се напишат срочните оценки.
Да имам доверие на детето имам, но не безкрайно, ако не ходи на уроци дори и най-амбициозното дете ще се пусне по течение, или ако не следя какво се случва..
А за заплатите имам приятелка заместник директорка на втора немска и тя ми е казвала, че в големите училища, със заплата под 1000 лв са само младите токущо назначени учители.
Питай, ако искаш на лични за частните, по-голяма част от тях съм ги проучвала, вече съм малко далеч от тях, но поддържам връзка със старите учителки на дъщеря ми.
hanuman (12-02-2013)