Happy68, парите винаги си намират предназначение. Дори и ние да не разбираме какво правим с тях!![]()
Happy68, парите винаги си намират предназначение. Дори и ние да не разбираме какво правим с тях!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е па и я съм си завърши образованието по кафенетата - буквално - от заверка на заверка. Разбира се със съдействието на колежките ....и не се срамувам от това. На защитата на дипломната ми работа, половината от комисията се запозна с мен и изразиха съжаление, че чак сега се запознават с мен.То с такива висшета, изкарани по кафетата, няма как да е иначе. Когато се захванеш с нещо трябва да го правиш с мисълта да си ако не сред най-добрите, то поне сред добрите! Кой беше коментирал (някой от съюза на работодателите беше май) как наблюдавал студенти в коридорите на НБУ да се радват на тройки, а според него тройката или четворката изобщо не трябва да се смятат за оценки.
... и тъй както ме гледаш неук и неграмотен, понеже не съм завършил в Лиеж, мога съвсем спокойно да ми наредиш Гамизов и останалите набори от института по пазарна икономика дето ги гледам по сутрешните блокове на телевизията, и ако се наложи правя диспут ON-AIR с тях.
Имам самочувствие, щото ако нямам, все някой ще ми е виновен - изместване от същността.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това по повод дискусията с дизелчето ли е? ако е така, какво, не съм ли правасега му е времето да живее, а в сегашното време без парички - трудно. Не е като по нашенското
![]()
Happy68 това за първи път го виждам от теб написано
Виждам промяна във възгледите или просто не съм разбрал преди, че мислиш по същият начин като сега.
Браво, радвам се, че има хора които са наясно със средата в момента.
Happy68 (19-05-2012)
Не може да се водиш, че учиш нещо и да не знаеш примерно какъв е предметът на съответната дисциплина! Примера, който даваш със себе си добре знаеш че спада към изключенията, сигурно си наваксал и вероятно не си от абдалите , които описвам!
Олег, това е по повод дискусията с дизелчето. Иначе, относно парите, генералното ми мнение е, че те са необходимо, но НЕдостатъчно условие, за да бъде човек щастливАз също ги обичам
и не се отказвам от тях, стига да не е с огромни компромиси от моя страна.
За мен нещата седят предимно откъм право и избор и възможности за осъществяването му.
1. Индивидуален трейдър, в голямата си част самоподготовка- образованието икономическото със сигурност е плюс.Всеки сам решава какво му е полезно или какво не.
2. Работа във финасова институция-няма начин без дипломата
3. Примерно си си поставил някакви по-високи цели-инвестиционна банка в чужбина или някоя друга институция-тогава освен че няма начин без образованието е много важен момент къде е получено то.
Ако младите искат да се развиват в някаква сфера извън страната ни-нашенското образование не им върши работа.
Пак ще дам личен пример с племеника-специалността му не се изучава в бг. От университета, който завърши най-големите световни компании избират кадрите си .Наблюдават ги още от втори курс.Мина 8 интервюта след като завърши плюс подготвено портфолио за всяко едно, за да кандидатства за стаж във всяка една от трите компании.Одобрен е в една от тях за 6 месечен стаж, който започва юли месец, от стажувалите впоследствие оставяли само 2ма на постоянна работа.
Та зависи от целите на човек искаш висше, за да работиш по някаква специалност, а не всяка специалност става да си самонает и да работиш при нея, колкото са ти по-високи цели толкова по трудно се достигат и изискват доста усилия.
В същото време има хора, които предпочитат сами да са си шефове, успяват да го постигнат и в този случай няма значение чак толкова.
Всичко опира до това какви цели си си поставил, какво правиш, за да ги осъществиш и дали се чувстваш добре в това което правиш.
Едни им харесва да са си трейдъри вкъщи и да определят сами работното си време, на други им харесва да работят във финансова институция, всеки си избира какво е решил и какво го удовлетворява.
А образование може да бъде само в плюс.Ав днешно време човек дори и да го има, нещата се развиват толкова динамично, че не може да успее без да продължи да се самообразова.
Ако е навикнал да учи, му е по -лесно откъм организационна гледна точка и поемане и осъзнаване на новата инфорация.
П.С.Днешният гробален свят дава на младите доста предимства от тази гледна точка, от които ние сме били лишени.Единственото, което се изисква от тях е да имат цели и да могат да извървят пътя до осъществяването им.
Novak, форекса е свободна професия. А много хора страдат от кмплекси за недооцененост. Виждат своята реализация и успех като лидери. На тях им трябва колектив, на който да налагат лидерските си качества. Дори и тук във форума, понякога усещам че някой се вживяват във ролятя си на лидери.
Така че е малко сложна!