Тук всички са на едно мнение, не е важно какво образование имаш , важното е да разбираш материята !
Като сентенция се получи, продукт на далновиден мозък![]()
Тук всички са на едно мнение, не е важно какво образование имаш , важното е да разбираш материята !
Като сентенция се получи, продукт на далновиден мозък![]()
army dad
Само дето 99% от милярдерите са се родили милионер или са наследили много пари.
Останалат част пак не е почнала от 0. Като говоря за сегашните милярдери не Рокфелер и компания дето са станали такива преди 1 век.
И сегашните са доста по умни от повечето завършили каквото и да било образование.
Защо щерката на Тръмп мина през всички възможни колежи и универистети и има всички възможни дипломи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тръмп е талантлив а Ивана Тръмп няма да наследи всичко защото той има и син.
Явно баща и предварително е предначертал, какво ще и завещае и какво образование трябва да има съответно .
army dad
май не си много в час. ивана е жена му. иванка е дъщеря му. в момента иванка тръмп управлява всичко. тя върти целият тръмп бизнес. таткото само ходи да ***** хубавите манекенки. тя и двамата сина са vp-та. само че на всички изяви тя е главното лице. тя осъществява целият бизнес. та не виждам кой от двамата сина визираш(сигурно доналд младши) ама силно се съмнявам , защото нейните изяви са много над неговите.
Последна редакция от privelege : 07-05-2011 на 19:22
Да не съм ,светските клюки не са ми любимото занимание.
И все пак богатите фамилии винаги от части предначертават бъдещето на децата си и това се прави от както свят съществува!
army dad
ами то който и да се поди в богата фамилия ще си остане богат доказано е и в много малко случаи се получава да изфикаш на тати парите и да станеш от милиардер милионер![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е поне ако в началото те напътства някой ще съкратиш много време и пари
Ми за образованието незнам ще ти е от полза, ако наистина си учил. Но аз толкова информация съм чел, че немисля даже и в университетите ти обясняват толкова. От форекса милионер може и да станеш вярно от 0 тръгваш, но един ден може и да си милионер. Както стават някой милионери на демо, ако могат да издържат същото и на реална може и да стана, пожелавам им го.
Честно казано и Мечо Пух да си чел ще знаеш повече от колкото ще научиш в университетите. Ще ти е също толкова полезноМи за образованието незнам ще ти е от полза, ако наистина си учил. Но аз толкова информация съм чел, че немисля даже и в университетите ти обясняват толкова. От форекса милионер може и да станеш вярно от 0 тръгваш, но един ден може и да си милионер. Както стават някой милионери на демо, ако могат да издържат същото и на реална може и да стана, пожелавам им го.А и той си е доста добър икономист с фразата Колкото повече, толкова повече.
Успех!