Също на такива които имат 100к в банката и карат кола за 80к или такива които имат 100к ама карат кола за 15кВъпрос на преценка. Повечето ми познати са от първия тип, аз обаче не искам да робувам на вещи, защото кефа да си купиш кола супер лесно е съвсем различен.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Характерно комлексарско мислене за голяма част от българите.................................................. .................................................. ............................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А ти какво си - не си ли българин или си от "красивите и умните"
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Отново ми изкревяш казаното. Кога съм казвал каква част от парите си да ги даваш за кола ?
Написал съм точно това:
Aз дотук виждам единствено неща от типа: Не може, невъзможно, няма начин и само констатации. Но нищо от типа: Как да се получи исканото.Първоначално написано от Oleg
хората се делят на два вида в конкретният случай, такива които изкарват достатъчно и си купуват желаното и такива които не изкарват достатъчно и си измислят различни причини защо не могат да имат желаното
Аз лично не обичам ограниченията, сега ти си каза, че когато си нямал пари си бил по-щастлив. Ако ограниченията и липсата на избор ти харесват повече от това да имаш веднага това което поискаш, то карай така.
Но недей да ме убеждаваш какво може и не може и какво е разумно или не
Аз винаги свеждам нещата до две неща. Има възможност(достатъчен доход) и няма възможност(постоянни оправдания и извинения)![]()
Гладна въшко ти нали уж имаше частна дейност някаква , днес няма ли да работиш ,нали уж плащаш данъци и издържаш общинатаИли казваш с писане по форума днес като изкараш 7-8 $ , по добре от твоя частен бизнес
Такива злобни неудачници в живота като теб са ми ясни, , сега ще минеш по всички теми и ще напишеш някоя глупост за кой какво казал -типично за малоумник ,която не може да измисли нищо смислено и градивно , та на всяка тема ще лепнеш по едно леке
![]()
Гладна въшко ти нали уж имаше частна дейност някаква , днес няма ли да работиш ,нали уж плащаш данъци и издържаш общинатаИли казваш с писане по форума днес като изкараш 7-8 $ , по добре от твоя частен бизнес
Такива злобни неудачници в живота като теб са ми ясни, , сега ще минеш по всички теми и ще напишеш някоя глупост за кой какво казал -типично за малоумник ,която не може да измисли нищо смислено и градивно , та на всяка тема ще лепнеш по едно леке
Ще си правя каквото искам- защото така съм си го направила.
Ти си гледай там да не ти ритнат канчето новите управляващи. или вече са ти го ритнали, а може и да си се пребоядисал.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Как да се получи съм казал безброй пъти - ако искаш си купи желаната кола с по-малки доходи, аз не бих. А как да се получи така, че доходите да се вдигнат....ами нали точно затова сме се хванали с трейдинг? Но нека бъдем реалисти, че с тия 100% стратегии , 90% успеваемост и т.н. нещата започват да стават леко по детски наивниотук виждам единствено неща от типа: Не може, невъзможно, няма начин и само констатации. Но нищо от типа: Как да се получи исканото.![]()
Имаш по-голям опит с колите и не смяташ мнението ми за стойностно или...?Но недей да ме убеждаваш какво може и не може и какво е разумно или не![]()
Не, не си.Как да се получи съм казал безброй пъти - ако искаш си купи желаната кола с по-малки доходи, аз не бих. А как да се получи така, че доходите да се вдигнат....ами нали точно затова сме се хванали с трейдинг? Но нека бъдем реалисти, че с тия 100% стратегии , 90% успеваемост и т.н. нещата започват да стават леко по детски наивни
Дай тогава някоя 30%-на, покажи как да се правят нещата.
От няколко дни те чакам да поясниш в темата си за новата система
Това със 100-те процента никъде не съм го споменавал. Даже и за 90 не съм споменавал
Сметките за колите не са ти читави.Имаш по-голям опит с колите и не смяташ мнението ми за стойностно или...?
Кои ти говори за 100% стратегии, 90% успеваемост, но пък едни 75-80% са възможни, аз лично ги докарвам последните 3 месеца.Но нека бъдем реалисти, че с тия 100% стратегии , 90% успеваемост и т.н. нещата започват да стават леко по детски наивни
Oleg (10-02-2014)
Че какво да давам аз, в нета е пълно със 70% стратегии, ти дай твоята, че 90% не съм виждал никога?Дай тогава някоя 30%-на, покажи как да се правят нещата.
Е не си, но си показвал два месеца на 5минутна графика без нито един стопТова със 100-те процента никъде не съм го споменавал. Даже и за 90 не съм споменавалАз твърдя, че това не може да стане и колкото по-бързо престанеш да гониш фикс идеята, че някога ще го постигнеш толкова по-бързо ще подкараш амг
Как да не са читави като това го виждам образно казано всеки ден? Това е пряко свързано с работата ми.Сметките за колите не са ти читави.
----------
С колко р:р и с какво стопове става това?..........