Джордж, прав си! Не опира до образованието! Икономиката е тооооооооолкова обширна, че.... аз завърших макроикономика в пу... отивам на интервю за работа в една фирма и ми казват следното: и кво? макроикономика? ми има едно място за вас, ама е заето вече от Милен Велчев (тогава)... Довиждане!
Не ме питайте как се почувствах - и аз не знаех да се смея ли, да плача ли... Но си беше жива подигравка. Един колега и към оня момент гадже мое в унито след като завършихме, записа магистратура финанси... Обади ми се като завърши (вече не бяхме гаджета), беше се напил, ревеше и си държеше дипломите - и му идеше да ги изгори. Сега си работи по специалността от средното - геодезист и се справя далеч по-добре. Аз нямам и 1 ден практика по специалността ми. Да бях завършила иконома и да си бях останала със средното икономическо, щях да съм светлинни години напред! Ама с "ако"---- та не ми е нужно за форекса. Не съм проста. Квото се налага , стига да искам, ако трябва по десет пъти ще питам, ако не ми е ясно. Но ще го науча. Аз уча бързо, проблемът ми е друг. Самодисциплината!