Явно е било добро това частно училище,като гледам как в частните детски градини се подмазват на родителите и търпят всякакви глупости,и не смеят да им кажат ако са направили беля отрочетата им,се учудвам че в училищата или поне в някой нещата могат и да са по строги.Не ги гонят, сега нали бюджетите са им на калпак и им треперят и не гонят никой, а не че няма правилници и закони.
В частното училище в договорите ни имаше клауза, закъснение - 10 лв глоба, без униформа 10 лв глоба, извади ученик мобилен телефон в час 50лв глоба, без домашно и т.н. чупене на имущество и прочие и ги събираха и каква дисциплина цареше.
Има някакви условия запознат си, отсрещнтага страна си спазва нейните задължения, ти като не спазваш плащаш- беше доста ефективно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз винаги се държа нормално за разлика от теб, а това че си имам мнения по разни въпроси, които не могат да бъдат променени от кръчмарски лафове във форум явно много те дразни.Ниито пък приемам за авторитет някой защото видите ли имал форумен опит 10 години.
Като гледам и ти си от много компетентните на тема образование.
А съм компетентна дотолкова, че да си оправя мойте си деца.
А на елитното държавно му сърбам сега попарата, и е далеч от това което е било по твое и мое време.
че е далеч образованието,далеч е . спор за това няма.
заяждам се с теб щото се изказваш като последна инстанция и не търпиш чуждо мнение. общо взето ме бОли дали ме приемаш за авторитет или не. а форумният опит е без значение ако нямаш нищо на втория етаж.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не мога да се оплача по отношение на обучението, дисциплината в някаква степен малко ми идваше прекалено, но пък си имаше доста деца за обуздаване, както и да е имаше си позитиви повече от негативите, за периода смятам че беше добро решение.Явно е било добро това частно училище,като гледам как в частните детски градини се подмазват на родителите и търпят всякакви глупости,и не смеят да им кажат ако са направили беля отрочетата им,се учудвам че в училищата или поне в някой нещата могат и да са по строги.
Но по-разпространен е другия вариант на частните училища, тук сме облагодетелствани че са над 50 на брой и има богат избор.
Някъде бях чел че сега най богатите дават децата си направо в пансион за да са изолирани и евентуално запазени от вредни влияния.Не мога да се оплача по отношение на обучението, дисциплината в някаква степен малко ми идваше прекалено, но пък си имаше доста деца за обуздаване, както и да е имаше си позитиви повече от негативите, за периода смятам че беше добро решение.
Но по-разпространен е другия вариант на частните училища, тук сме облагодетелствани че са над 50 на брой и има богат избор.
Имам приятели, които си дадоха децата след 4 клас, във Виена, беше точно някъде момента когато рязко се дигнаха таксите тук по частните училища, доволни са, но незнам не е за моето дете.По отношение на таксите на пансионите Австрия и тук частно училище вече няма разлика, оскъпяват само пътуванията.
Другия приятели имам, които си пратиха дъщерята в прословутото Розе в Швейцария, в интерес на истината, нов човек я направиха там, а тук майка и баща й бяха дигнали ръце от нея.
Последните години станаха много дебели таксите тук и почти се изравниха с европейските.
Всичко това е страхотно ,но не е свързано с образованието в българските държавни училища където все още учат 99.99999999999 % от ученицитеИмам приятели, които си дадоха децата след 4 клас, във Виена, беше точно някъде момента когато рязко се дигнаха таксите тук по частните училища, доволни са, но незнам не е за моето дете.По отношение на таксите на пансионите Австрия и тук частно училище вече няма разлика, оскъпяват само пътуванията.
Другия приятели имам, които си пратиха дъщерята в прословутото Розе в Швейцария, в интерес на истината, нов човек я направиха там, а тук майка и баща й бяха дигнали ръце от нея.
Последните години станаха много дебели таксите тук и почти се изравниха с европейските.![]()
jivko78, Да съм казала, че ще оправям българското образование,дай понеже е зле да седя и да мрънкам, решавам си проблема.
А вие това така трябва да бъде, онака трябва да бъде, със системата не мога се боря няма значение харесва ми или не, гледам и си оправям мойта къщичка, а от ваште лафове лоши били учениците, даскалите такива онакива по- възпитани и по- научени ли са децата ви.
А и не ми вади поста от контекста на разговора с Хануман
Че и аз ги умея.
----------
Нито пък ще тръгна да се оправдавам, че се интересувам,или че имам възможност да си позволя повече от предлаганато в държавното.
Ти като искаш с иразчитай на него.
Споко , не се разгорещявай толковаjivko78, Да съм казала, че ще оправям българското образование,дай понеже е зле да седя и да мрънкам, решавам си проблема.
А вие това така трябва да бъде, онака трябва да бъде, със системата не мога се боря няма значение харесва ми или не, гледам и си оправям мойта къщичка, а от ваште лафове лоши били учениците, даскалите такива онакива по- възпитани и по- научени ли са децата ви.
А и не ми вади поста от контекста на разговора с Хануман
Че и аз ги умея.
----------
Нито пък ще тръгна да се оправдавам, че се интересувам,или че имам възможност да си позволя повече от предлаганато в държавното.
Ти като искаш с иразчитай на него.![]()
...................................
Какво да се разгорещявам на поредния смешник дето кара на общи лафове и важно е да се разписвам по темите.
Виж се колко си малоумна : "Даскалите били некадърни и не се справяли с учениците " коя си ти ма проста селянко , да ни би да си експерт по образователната система , та даваш оценка на учителите, ако ще твоите деца и на твоите познати и в САЩ да учат, като гледам материала на родителя, все тая