Мисля,че за общото възпитание на децата ролята и на родителското тяло и на училището е неделима!
.................................................. ..........................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
според мен - това е мутиране на генетичния материал
нито родителите са виновни , нито децата
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Крайния продукт е наше производство,но не е само това,учителя не е авторитет нито за децата нито за родителите сега авторитети са Биг Брадър ,Азис,Джена,Гергана,дебелов ратия с гъзарската кола ,рап звездите с техните текстове.
Нямам намерение, да става даскалица, макар че ако реша мисля че мога да се справя.Ти ако станеш една даскалица в училище което аз ти посоча, не ти да си избереш някое елитно, съм сигурен че и да не се стигне до сексуално посегателство, най-малко ще те направят луда гъба за 2 дни , нищо лично към теб , говоря по принципНе знам кой набор си и в кое време живееш,но не можеш да коментираш без да си наясно как са нещата
----------
аз знам че е след 10 , и то да не можеш да преподаваш, но може и да греша
Но съм родител с богат опит дишащ във врата на учителите, та имам наблюдения богати доста години.
Една от учителките по мат на дъщеря ми ходи на половин щат в циганското училище във Филиповци за осигуровки и че никой не я закача като си взима болнични докато си гледа частпрома, та в някаква степен това е и нейно мнение, че проблеми имат тия учители които не стават, тя казва че вече 10 години никога не е имала проблем с циганетата.
Ама е от оня модел дето не говори и само с поглед ги действа.
----------
Виновни са родителите и училището, децата в случая няма какво да ги виним
Има нещо вярно, но според мен основното е възпитанието в семейството, когато едно дете е добре възпитано, няма нужда от гоненици и други рестрекции, защото просто не създава такива проблеми като едно малко нагло гаменче, възпитано от родители цървули.Аз не казвам че възпитанието няма значение, но хайде нещата в училище да бяха както преди 20 години , без делегирани бюджети,които превръщат образованието в бизнес , учителите да имат право да гонят от час и да се изключват ученици заради поведение или отцъствия , като те хванат с цигарата намалено поведение или изключване и т.н. да видим дали щеше да е като сегаКойто не спазва правилата в училище изключи го за една година да не учи никъде, да видим после дали Великите му родители отгледали мамино синче или щерка няма да си подвият опашките , тия номера че не били възпитани в къщи вървят сега , по-рано нямаше такъв филм
Да,няма спор за това,че и родителите и училището и децата сме част от това наше мило общество!
Не ги гонят, сега нали бюджетите са им на калпак и им треперят и не гонят никой, а не че няма правилници и закони.
В частното училище в договорите ни имаше клауза, закъснение - 10 лв глоба, без униформа 10 лв глоба, извади ученик мобилен телефон в час 50лв глоба, без домашно и т.н. чупене на имущество и прочие и ги събираха и каква дисциплина цареше.
Има някакви условия запознат си, отсрещнтага страна си спазва нейните задължения, ти като не спазваш плащаш- беше доста ефективно.
Ти ако станеш една даскалица в училище което аз ти посоча, не ти да си избереш някое елитно, съм сигурен че и да не се стигне до сексуално посегателство, най-малко ще те направят луда гъба за 2 дни , нищо лично към теб , говоря по принцип.Не знам кой набор си и в кое време живееш,но не можеш да коментираш без да си наясно как са нещата[COLOR="Silver"]
тя е наясно с вся и всьо. ша ги прай праи да умиргат сичките келеши. има тренинга на нинджа ,интелекта на цяло стадо академици и е по-тарикат от всичките адвокатини на софия взети заедно, ша знаиш .
новак,
беше почнала да се държиш що годе нормално като за тебе де, за известно време, ма пак почна да удряш гъза в тавана и да са праиш на най-голямата.
да земем да та напраим един бойко борисов ли , що ли ? и без тва не мож та надприказва даже и той , па си и по-компетентна от него за всичко![]()
Аз винаги се държа нормално за разлика от теб, а това че си имам мнения по разни въпроси, които не могат да бъдат променени от кръчмарски лафове във форум явно много те дразни.Ниито пък приемам за авторитет някой защото видите ли имал форумен опит 10 години и се мисли за някакъв корифей по всички въпроси.тя е наясно с вся и всьо. ша ги прай праи да умиргат келеши. има тренинга на нинджа ,интелекта на цяло стадо академици и е по-тарикат от всичките адвокатини на софия взети заедно, ша знаиш .
новак,
беше почнала да се държиш що годе нормално като за тебе де, за известно време, ма пак почна да удряш гъза в тавана и да са праиш на най-голямата.
Като гледам и ти си от много компетентните на тема образование.
А съм компетентна дотолкова, че да си оправя мойте си деца.
А на елитното държавно му сърбам сега попарата, и е далеч от това което е било по твое и мое време.
Последна редакция от Novak : 11-02-2013 на 21:48
доста е яко сериалче ..... за даскалото
*аси кво му стана на тоя папа .......сега и сигурно след Обама ...и там искат шоколадчета да слагат
![]()