Е чак за такива крайности не говоримможе би и ти си прав, но просто сега няма как да се случат тия неща, понеже хората са по "събудени" така да го кажем. Ако синът ти примерно се прибере посинен от даскала, защото закъснял за втория час понеже имало опашка на павилиончето за закуски, няма да ти е особено готино предполагам..........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а ако ти си даскала и се прибереш насинен от някое лигаво пубертетче, дето те е ядосало в час ???може би и ти си прав, но просто сега няма как да се случат тия неща, понеже хората са по "събудени" така да го кажем. Ако синът ти примерно се прибере посинен от даскала, защото закъснял за втория час понеже имало опашка на павилиончето за закуски, няма да ти е особено готино предполагам
кофти а ?
щото я си посегнал да го опердашиш - я са скочили и другите копеленца срещу теб.. а и не се знай дали по надвечер няма да дойде и таткото с дебелия врат да те "осурвака"
Даскала е виновен, че се е докарал до това дередже, щом не може да овладява пуберите, значи не му е там мястото.
Ами ето и аз за тва говоря, просто няма как да се случи това сега защото, хората са други вече, търсят си правата, било то и чрез саморазправаа ако ти си даскала и се прибереш насинен от някое лигаво пубертетче, дето те е ядосало в час ???
кофти а ?
щото я си посегнал да го опердашиш - я са скочили и другите копеленца срещу теб.. а и не се знай дали по надвечер няма да дойде и таткото с дебелия врат да те "осурвака"![]()
А по въпроса, да ми скачат то едно ще го изяде големия
----------
много правилно !!! Не харесват турците нито като хора нито като нищо.... абе... **** но си имат якия закон, че след 5 години даскалък нямаш право да гласуваш нито да преподаваш![]()
То тези варианти сега са с пъти по чести от обратния , защото ако сега учител дори обиди дете, да не говорим да го удари и си заминаваа ако ти си даскала и се прибереш насинен от някое лигаво пубертетче, дето те е ядосало в час ???
кофти а ?
щото я си посегнал да го опердашиш - я са скочили и другите копеленца срещу теб.. а и не се знай дали по надвечер няма да дойде и таткото с дебелия врат да те "осурвака"Ученика и да удари учителя ,най-много да му намалят поведението
ученика и да псува и обижда учителя последствия за него е малко вероятно да има ,понеже учителя не е успял с педагогически методи да му привлече вниманието в час
По малоумна образователна система от нашата сега, дали има в целия свят
Ти ако станеш една даскалица в училище което аз ти посоча, не ти да си избереш някое елитно, съм сигурен че и да не се стигне до сексуално посегателство, най-малко ще те направят луда гъба за 2 дни , нищо лично към теб , говоря по принципНе знам кой набор си и в кое време живееш,но не можеш да коментираш без да си наясно как са нещата
----------
аз знам че е след 10 , и то да не можеш да преподаваш, но може и да грешаАми ето и аз за тва говоря, просто няма как да се случи това сега защото, хората са други вече, търсят си правата, било то и чрез саморазправа![]()
А по въпроса, да ми скачат то едно ще го изяде големия
----------
много правилно !!! Не харесват турците нито като хора нито като нищо.... абе... **** но си имат якия закон, че след 5 години даскалък нямаш право да гласуваш нито да преподаваш
Абе явно има нещо много сбъркано и в училището и в къщи,в последните 20 г. щом крайния продукт излиза толкова калпав!Аз не казвам че възпитанието няма значение, но хайде нещата в училище да бяха както преди 20 години , без делегирани бюджети,които превръщат образованието в бизнес , учителите да имат право да гонят от час и да се изключват ученици заради поведение или отцъствия , като те хванат с цигарата намалено поведение или изключване и т.н. да видим дали щеше да е като сегаКойто не спазва правилата в училище изключи го за една година да не учи никъде, да видим после дали Великите му родители отгледали мамино синче или щерка няма да си подвият опашките , тия номера че не били възпитани в къщи вървят сега , по-рано нямаше такъв филм
.................................................. ...................
masta,
това е най-близо и до моите наблюдения. Грешките са в цялата образователна система и в нас родителите.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb