Има една поговорка " Мечката играе ,според тоягата "
Както искаш така си я асоциаираи .
Има една поговорка " Мечката играе ,според тоягата "
Както искаш така си я асоциаираи .
Няма нито причина, нито логика да се спира корупцията - тия дето могат и по закон трябва да го направят всъщност се борят за тия позиции точно за да блажат от корупция. Единствения начин е като в държавите с по-висок стандарт на живот дето държавната машина е организирана за по-мащабни схеми. Което не се случва защото имат някакъв по-висок морал или нещо подобно, ами защото ред и дисциплина по по-ниските равнища са необходими за успеха на схемите на по-високите, вкл. международни.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
borkooo_pz (17-04-2018), semion (18-04-2018), hanuman (18-04-2018), Нерегистриран (4), GeorgiRR (20-04-2018)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (20-04-2018), Нерегистриран (1)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (20-04-2018), borkooo_pz (20-04-2018), Нерегистриран (2)
borkooo_pz (20-04-2018), Нерегистриран (1), Fafa (20-04-2018)
Напомняш ми арабските митничари
местър плииз бакшиш
Те знаят слабото място на народа .Защо да се напъват и набутват излишно ?
На пенсионерите им кажи за 20 лв.повече и са доволни ,а те млади не останаха ,и така старите хора се превръщат в " монополисти"![]()
Аз не знам колко народ работи и плаща пенсионен фонд, за да има за пенсии?
borkooo_pz (20-04-2018), Нерегистриран (2), kypa (22-04-2018)
Колеги щом спряхте да пишете значи вече сте в някои хоримаг
а аз отивам да гладя че жената ми е купила ютия 2 употреба
Нерегистриран (2), kypa (22-04-2018)
одеве ги гледах на Тефал със станция ,на промоция от 109 Е. на 40 ,грабят като бясни .Поръчай си такава ,сами глади
Аз съм вкарана с това животно![]()
kypa (22-04-2018)