То има и други начини![]()
![]()
пиянството според мен не е решение
![]()
![]()
Но ако комбинираш алкохола с приятна компания и забавления ..... това би дало бая сили за борба с форексо![]()
То има и други начини![]()
![]()
пиянството според мен не е решение
![]()
![]()
Но ако комбинираш алкохола с приятна компания и забавления ..... това би дало бая сили за борба с форексо![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Нещо не ми действа добре алкохола ставам друг човек , но по една бира не отказвам или нещо лекичко![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
При мен танцувалните умения се отприщватНещо не ми действа добре алкохола ставам друг човек![]()
![]()
става веселба
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Баш друг човек ....![]()
![]()
аз по принцип съм си веселяк
![]()
пък дали съм палав ...туй други трябва да го кажат
![]()
![]()
![]()
Така трябва да се веселиш , но и да си достатъчно ок, че да запомниш хубавите моменти от вечерта
Ели изтеглих каквото можах и след това загубих скромния бонус който имах, търгувам през други сметки в други брокериКак така хем си я нулирал, хем я наваксваш? С какъв капитал търгуваш, ако е нулирана?
Иначе тоя конкурс си е с рекламна цел на компанията и повечето участнички са трейдърки, колкото аз съм трамвай.не че и измежду нас някоя не може да се яви, има и подходящи за тая цел сигурно, обаче сме заети с по-сериозни и належащи неща
но искам и с бонусната да работя и сега се стремя да наваксам баланса по нея
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То туй е нещо нормално![]()
съдбата на бонуКса де
![]()
![]()
Но може често да се зарежда![]()
разбира се че алкохолът трябва да се комбинира с приятна компания (все пак не сме алкохолици
И аз имах един приятел, който като се напие все налиташе на бой, но последно време се е кротналНещо не ми действа добре алкохола ставам друг човек
ПП пратете някоя снимка на участничките в този конкурс ба![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само че в момента кът че ли е по-трудно да се намери свястна компания![]()