То без това от рано ще запразняваме кът че ли![]()
![]()
какво да правиш друго , освен да се почерпиш
![]()
То без това от рано ще запразняваме кът че ли![]()
![]()
какво да правиш друго , освен да се почерпиш
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Ми то на гладно нали знаеш една бира се сравнява на една баничка ............![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Това и аз го знам за бирата и баничката , но само не си спомням една или две бяха баничките![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
То сигурно от бирата зависи за това на колко банички се равняваиначе апетита е голям
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Бирата е създадена да се комбинира с морска храна![]()
![]()
поне такива са ми личните наблюдения
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Spekulanta (17-04-2014)
Спор няма риба ва ...............
Хек много го обичам .............![]()
Аз не съм пил бира от месеци поне два сигурно и изобщо алкохол не съм пил от доста време![]()
Аз пия само когато ям нещо , не си падам така по безцелното пиене![]()
![]()
Инък то биричката добре разхлажда![]()
L1914 (17-04-2014)