Ти и доста малко си наспамил за твоя период![]()
![]()
![]()
![]()
Ти и доста малко си наспамил за твоя период![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
е толкоз мога![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всеки със възможностите си и най вече както има човек свободно време !!!!
Нали все пак и на Жената трябва да се обърне внимание![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
jivko78 (17-04-2014)
То и мен ме се опитват да прикоткат днес за 1-2 часа извънреден труд![]()
![]()
![]()
ама ще видим
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Ето сега например ми се пие бира та умирам ...........
И какво да правя ми кажи бараба ????????
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
В този конкурс за красота на инстата има ли българки в него които да се борят за наградата ?![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Пий ба , то някой спира ли таЕто сега например ми се пие бира та умирам![]()
![]()
![]()
даже компания щи предложим
![]()
![]()
Spekulanta (17-04-2014)
Лелелелееееееееееее то кака та дрънка ва ..............
Мантибулата ми падна ва колега !!!!!
Как така хем си я нулирал, хем я наваксваш? С какъв капитал търгуваш, ако е нулирана?
Иначе тоя конкурс си е с рекламна цел на компанията и повечето участнички са трейдърки, колкото аз съм трамвай.не че и измежду нас някоя не може да се яви, има и подходящи за тая цел сигурно, обаче сме заети с по-сериозни и належащи неща
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
даже жената трябва да е винаги на първо място![]()
защото жената усетили че е на второ място и става лошо
----------
много рано бе човек, то обяд няма![]()
поне с обяда, може някоя биричка.............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (17-04-2014)