е то ако чакам тебе , без вино щях да си остана. ама нищо де , ти донеси . Няма да го откажа
ама нали си срамежлив
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
0159 (14-12-2016)
Язе пък тъмна бириШка цоцам. Изпонапазарувах половин багажник миналата седмица.
И то също бори вирОсите, особено втората-третата бутилка.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Тъмната изобщо не съм я опитвала никога , тя е май и по-силна от другата . но пък за зимно време е идеално ,а
който не пие винце , може един ром или чай с ром
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Може и един, ама по-скоро доста повече от един.
Тъмната биричка има доста видове, и разликата от марка до марка е значително по-голяма отколкото при светлата, даже и българските бири. Аз пловдивска пазарувам, ама търновската може и повече да ти хареса, ако обичаш вино особено.
Каменица ли, бре ????Може и един, ама по-скоро доста повече от един.
Тъмната биричка има доста видове, и разликата от марка до марка е значително по-голяма отколкото при светлата, даже и българските бири. Аз пловдивска пазарувам, ама търновската може и повече да ти хареса, ако обичаш вино особено.
Тъмното и на мен ми харесва, ама като че ли миналата зима беше по- вкусно![]()
Нищо чудно, тя каменицата по принцип не и турят кой знай колко много от вкусните работи.
Аз миналата зима май не съм пазарувал тъмна биричка изобщо.
Да попитам как я карате ,предпазихте ли се от грипа
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Жалко, че аз пуснах темата, но не спазих вашите съвети и от сутринта ме събори нещо, което
не знам как да го диагностицирам, но е факт, че съм парцал и краката ми са като глинени. Ту ми е горещо и се потя,
ту ме втриса, а в стаята е над 20 градуса. За капак виждам размазано и ушите му заглъхват и пищят.
Опитвам се да се разсея и дори излизах навън, но засега няма особен ефект. Алкохол не пия и сега съм само на чайове и мед.