"Регулация от ЕС - За контролът и санкционирането на нашата дейност, отговорност носи Българската Народна Банка"Пробвай ей този.
http://brokers-star.bg/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има лиценз от БНБ. Регулиран е................................................... ..
----------
$50 Бонус
Брокерс Стар Ви дава възможност да се докоснете до истинският ECN форекс пазар, без да е необходимо до правите какъвто и да било първоначален депозит. Трябва само да откриете нов реален акаунт при нас и да заявите участие в промоцията.
Правила и условия
Брокерс Стар ООД подарява на всеки новорегистриран клиент, бонус в размер на $50 щатски долара, с които ще бъде захранена неговата нова търговска сметка.
Размерът на бонусът и натрупаната печалба са предназначени само за търговия и не могат да бъдат теглени в рамките на един календарен месец от датата на регистрацията, дори и след превод на средства от страна на клиента в рамките на този месец.
Бонусът и печалбата могат да бъдат изтеглени, след като клиентът изтъргува 5 пълни лота през бонус акаунта.
Веднъж покрити и удовлетворени условията по точки 1 и 2, клиентът може да изтегли или прехвърли бонусът към Стандартен търговски акунт.
Самият Бонус акаунт също може да бъде подобрен до Стандартен акаунт, след захранването му с минималната изискуема сума за откриване на акаунт от 100 щатски долара, или по-голяма сума. Изхождайки от факта, че бонус акаунтите ще бъдат само в долари, то подобреният търговски акаунт също ще бъде в щатски долари.
Бонус акаунтът може да бъде подобрен до Стандартен, едва след покриването на условието за изтъргуване на 5 пълни лота в рамките на един календарен месец от датата на регистрацията.
Бонусът не може да бъде прехвърлен към Стандартен търговски акаунт преди удовлетворяване условията на пормоцията.
Тегленето на лични средства от Стандартният търговски акаунт след покриването на условието за 5 пълни лота и преди изтичането на един календарен месец, незабавно ще нулира бонусът и натрупаната до момента печалба.
Промоцията важи само за нови акаунти.
Клиентите могат да се възползват само по веднъж от бонусът.
Бонусът може да бъде начисляван само веднъж за даден търговски акаунт.
Захранването на нова сметка, чрез съществуващ вече акаунт не се счита за първоначален депозит и съответно не може да се възползва от промоцията.
Скалпирането е разрешено.
Използването на Експерти за автоматизирана търговия (Роботи) е разрешено.
Максималният брой на сделките, които могат да бъдат отваряни едновременно през бонус акаунтът е 2.
Брокерс Стар ООД си запазва правото да нулира бонуса и печалбата натрупана с помощта на този бонус, следствие на възникнали индикации за измама, манипулация, отваряне на фиктивни сделки или други измамни и нечестни практики, по отношение на предоставеният бонус.
Тази промоция не може да бъде използвана в комбинация с други промоции предлагани от Брокерс Стар ООД.
Брокерс Стар ООД си запазва правото във всеки един момент, без предупреждение, да откаже да предостави бонус суми или да прекрати участието на клиент в промоционалната програма, без да дължи обяснения за това.
Участието ви в промоцията предполага вашето съгласие с настоящите правила и условия. Брокерс Стар ООД си запазва правото да променя или прекратява промоцията по всяко време и без предварително известие. Изменените правила и условия ще бъдат публикувани на уеб страницата на Брокерс Стар ООД, която е препоръчително да посещавате редовно.
Клиентите трябва да са запознати с факта, че търговията с валути, ценни метали и други финансови инструменти съдържа висока степен на риск, като ливъриджа създава допълнителен риск на експозицията. Има вероятност да загубите част или цялата инвестирана сума. Търговията с тези продукти може да не е подходяща за вас, и вие трябва да сте сигурни, че разбирате рискът, който поемате. Научете повече за рисковете, свързани с търговията с чуждестранна валута и потърсете съвет от независим консултант.
При възникване на спорове по отношение на правила и условия, които не са упоменати в горните точки, за меродавно се счита мнението на Брокерс Стар ООД.
*Бонус акаунт – предоставя се само на нови клиенти, зареден с 50 щатски долара
*Стандартен акаунт – това са стандартните акунти предоставяни от Брокерс Стар (индивидуален, съвместен и корпоративен) http://brokers-star.bg/50-bonus.html
hanuman, изчисти си пощенската кутия. Не успях да ти го пусна на ЛС.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
hanuman (16-12-2012)
Все забравям за тая работа докато не ми напомни някой не могъл да ми напише,извинявай.И благодаря .
Не разбирам сакси. Спреда наистина е малък. Но не съм правил много сделки, че да кажа дали рекотира, или прави някакви други номера.
.................................................. ..................
не бе то и аз не го знам
Ще трябва да погледам повече флмичета с нинджата за да вникна що е то ECN търговия и дали може да се прилага през МТ4 платформа.
така на прима виста метатрадера очаква моментална ликвидност от другата страна, докато ECN търговията предполага някой който не е брокера да ти покрие сделката
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
saxsten
не бе то и аз не го знам
Ще трябва да погледам повече флмичета с нинджата за да вникна що е то ECN търговия и дали може да се прилага през МТ4 платформа.
така на прима виста метатрадера очаква моментална ликвидност от другата страна, докато ECN търговията предполага някой който не е брокера да ти покрие сделката
.................................................. ...............
Нали https://forum.bg/showthread.php?475-...%D0%A0!/page23
са ECN, само че на МТ5ца.
Така че не ми задавай трудни въпроси.
За да не прозвучи като реклама няма да споменавам името - само ще кажа, че имат 0-0.6 пипса спред и 5.20 комисионна за 1 лот по евро-долар /комисионната не е в двете посоки - начисляват я наведнъж/ и досега нито веднъж не са ме рекотирали и слипидж не съм имал повече от 2-3 десети от пипса
saxsten
не бе то и аз не го знам
.................................................. ...............
Нали https://forum.bg/showthread.php?475-...%D0%A0!/page23
са ECN, само че на МТ5ца.
Така че не ми задавай трудни въпроси.
Не бе не че те изпитвам ,просто обсъждам щото и на мен не ми е ясно Значи то много брокер има с метатрадер дето се надува че бил ECN ама не е ясно кой стои отсреща срещу сделката ти Докато при Нинджата поне от филмчетата се вижда редичката на желаещите да купят и продадат и цената по която искат да го направят Тоест ECN е в реално действие.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
saxsten, нинджата е друго. И в делтата на Level 2 виждаш и избираш директно контрагента. Та не знам и аз какво да ти кажа. Автомобилите да не само 2 модела. Така и с платформите. Кой си иска, се вози на Трабант. А на кой не му изнася си взима Бентли.
Svilen (17-12-2012)