Сега те разбрах вече.Oleg, Естествено че ако историята не ти хареса няма да я пробваш
тествах преди време управление на портфейл от различни инструменти на демо
имах си принципи първо на демо после на реал
бях купил само десет акции горе долу по това време вече не помня точно
http://prikachi.com/images/375/5009375J.gif
няма да ти казвам какво псуване беше че съм на демо
от тогава съм го забравил за винаги
Това значи, че все пак проверяваш, а не се впускаш директно. Това и аз го правя. И на реал директно си е екстра.
Но ако по тест на миналите периоди не е акуратен резултата, то демото е добра алтернатива. А това с акциите е нещо съвсем различно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg, Но ако по тест на миналите периоди не е акуратен резултата, то демото е добра алтернатива
теста на миналите периоди са си минали няма да се върнат с точност
но не смятам да си губя времето в тестове на демо
не искам да се псувам че не съм сложил поне 10$ в някоя сметка
ако теста е добър
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравейте, днес не ми остана време за тест и днескашния отчет го пропускаме и понеделник мисля на реалната да го подкарвам
Като цяло резултатите са задоволителни ама по полек да не се объркат нещата. Гледам че и на часова графика има хляб .
И аз нямах време да се задълбая достатъчно... но от това което видях и ако трябваше да се доверя на него, едвали щях да имам сметка... да не говорим за печалби - абсурд
На часова пък съм го изключила дори...лесно е да пуснеш демо сметката и да гледаш от страни...
да скалпираш е друго!!!-да гониш всеки пипс ...
може и от тренда да е било, от петък 13 ...но това са ми впечатления ...рових да чета упътване да не би настройките да не са напаснати ...няма синхрон
между филтъра и сигналния индикатор изобщо
отказвам се! ...не ме грабна![]()
и мен така, вчера вечерта се бях доста ентусиазирал ама после като погледнах малко по-трезво и не ми се стори подходяща тази стратегия за мен
и въпреки всичко това не означава, че не работино определено не е моя стил на търговия....
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Ето сега с картинка
ако хванем това движение бива - изтървала съм го от други ангажименти
но то не е скалперско
ето това мъничко -късичко пък го изтървам ако гледам тази система - моята го хваща моментално
и как ще знаем, че пасването на сините зони е движение нагоре а червеното надолу , а не зациклящ рейдж
нали трябва да ни води ...НЕ!!!
albagpipe, В днешния ден не е от добрите дни за търговия
не ми се вярва някоя система днес точно да ти е дала добри входове
във времето което показваш
Незнам вече ако някой ми каже как мога да скалпирам много добре на М5
ще съм много благодарен .
не съм търгувала днес
иначе вход все щях да намеря
но резултата какъв ще е друг въпрос
нали най-важното особено при скалпирането е не само де
да си в кондиция и да нямаш странични дразнители ...
това най ме спира
----------
Angel Zhelyazkov,
системите аз сама си ги търся и пробвам...пробвам...и трябва сам да си нагодиш нещата
и да е печаливша при мен при теб може да не се получи ...
Angel Zhelyazkov, Искаш ли това http://newforexsignals.ucoz.ru/
не всичко е търговска система
трябват ти и друго за да станеш добър търговец и да печелиш от FOREX