Толкова от мен, на +230 пункта съм. Сега сигурно ще си продължи нагореместя стопа на плюс, на 10335.
И е доста изненадващ този DAX. Така и не предполагах, че ще премине над 10000 цената.Дакса така ми е взел страха още в началото...че винаги на пръсти стъпвам по него.
ДАСКАЛЕ....Сичко е под контрол....
Гуей ся кФо става.........Ся пъ ми се прияде зеле....
Фърлай чушките и тургай зелетУ.....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (30-09-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
DRA (30-09-2016)
Да премине НАД цената или ПОД, че сме над 10000 от бая време
От тия нива може резко да обърне....влака тръгна и ще обикаля по всички гари бързо
----------
Ти може да си писал...ама некой го е изтрил................
Me4oBikov (30-09-2016)
Аз за това не търгувах дълго време по него, днес случайно реших да вляза и евентуално да изям малко от печалбата през последните 2 седмици.То 12 000 подмина ти за 10к говориш...
Напомпиха го яко.
На 10 310 ми беше входа, на 10 335 изхода. При Активистите го търгувам, котировките ги позакръглят до 1 знак след десетичната точка, та за това ги наричам пунктове.230 пункта или 230 тика т.е. 23 пункта ???![]()
=> 25 пункта/пойнта
Аз купих по- скъпо от теб, ама и лимитът беше по- нагоре... от към Р/Р - доволен
![]()