Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Но след като се изпълни задачата на главата с раменете на M15, нали?!ЧАКАМЕ 2ФИГУРИ ъп, и гледаме
Тогава може да си отваряте дълги колкото си искате, на мен идеята ми идва доста рискована, срещу основния тренд е - за мен е низходящ вече!
Ей тая картинка как ме радва с моите къси да ги взема поне на горната чавка добре ще ми дойде.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nikolay_diankov_1982 (27-09-2016)
Разчитам на такива!и по- шаренко го имам . но има ЧИТАТЕЛИ със зрителни проблеми
Аз вече съм на +10 пипса от фигурата, пуснах една чакаща на 1.1245, изпълнила се е, преди малко си преместих стопа близо до текущата цена, на 1.1234, но направи лека корекция, удари ми стопа и си продължи низходящото движение. Но съм доволен, не разчитам кой знае колко на фигурите.
А, pluto1, с тази дневна графика ще си почакаме доста с таргетите, които си поставил.
за къда да бързам ......и твойто ниво е тамРазчитам на такива!
Аз вече съм на +10 пипса от фигурата, пуснах една чакаща на 1.1245, изпълнила се е, преди малко си преместих стопа близо до текущата цена, на 1.1234, но направи лека корекция, удари ми стопа и си продължи низходящото движение. Но съм доволен, не разчитам кой знае колко на фигурите.
А, pluto1, с тази дневна графика ще си почакаме доста с таргетите, които си поставил....синята пунктирана ММ ниво..............
то на 15 мин си даде таргета , мъ дали той е водещия е въпроса
звинявам сЪ за шаренкутУ
----------
аз не чи таковата де ...............................
мъ стигнааме ли 2 -те фигури![]()
утре при Драги ще ги стигнем
ама не знам в коя посока![]()
кое жа стигнем .............по ясно ку можИ............
забраненото ниво ли
объркваш ме така
----------
явно жа чакаме звездоброеЦа у почивните дни , след кът я пуснат у домашен отпуск да ни разясни за коги да чакаме тиа 2 фигури ЪП
ДАНО ТОЗ ПЪТ СЪ И ДАЛИ ПРАВИЛНИТЕ АПОВЕ