Трябва робота да е базиран на фрактали и зависимости между тях, а не на усреднени работи за фиксиран период (било то и две свещи).
Трябва робота да е базиран на фрактали и зависимости между тях, а не на усреднени работи за фиксиран период (било то и две свещи).
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Не е общодостъпен. Платих си на едно русначе да го напише. ЕА-то си върши работата, цената обаче в повечето случаи не прави каквото се очаква от неяТо с общодостъпен тобот и скалпинг и дългосрочна търговия все не се получава.
Принципно търговията по технически анализ е анализ на често повтаряща се ситуация и изчисляване на вероятноста за печелба/загуба. не мисля, че има значение дали е краткосрочна или дългосрочна позицията.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (07-01-2017)
опа тук май някой не харесва скалперите
Пабло защо така бре та те може би са най добрите трейдъри според мен
говоря за профи скалпери де те се стараят да вземат от всяко движение
а за това се изисква и знанение не е само мал шанс![]()
Spekulanta (07-01-2017)
Ама то за да се прави робот за нещо, първо трябва нещото да се тества дали работи и чак тогава да се автоматизира, а не да го автоматизираме, за да разберем, че не работи
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petar80 (07-01-2017), presptc (07-01-2017), toranagasan (07-01-2017)
Да ама така може и да изтърве някакво хубаво движение
С този вид търговия .............![]()
то по време на скалпа и движения могат да се хванат
зависи от стратегията на скалпиращия![]()
Лошо няма в скалперството всичко зависи от трейдъра от знанията му и дисциплината му,всеки е редно да търгува по начина който му приляга най-добре.Със скалпиране може добри пари да се изкарват,но за съжаление ме изнервя и не е за мен.
да това е важно да имаш скапаната дисциплина
но тя се изгражда с времето и със дадените стопове![]()
Фалитко мрази по-умните от него.Затова и тая неприязън към мен
![]()
petar80 (07-01-2017)