Хмтакааа, да се върнем 2014г, когато Дизелът качваше ТЕ ТАКОВАТА през пост и фалиргаше САЩ. Доларът обаче поскъпна от евро/долар 1,39 до 1,05 грубо.
Сега е наред да фалирга Европата, пък аз имам къси евра, деба и сигнала![]()
Хмтакааа, да се върнем 2014г, когато Дизелът качваше ТЕ ТАКОВАТА през пост и фалиргаше САЩ. Доларът обаче поскъпна от евро/долар 1,39 до 1,05 грубо.
Сега е наред да фалирга Европата, пък аз имам къси евра, деба и сигнала![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
toranagasan (30-09-2016), REDA (30-09-2016), 0159 (30-09-2016)
докторе сгрешил съмХмтакааа, да се върнем 2014г, когато Дизелът качваше ТЕ ТАКОВАТА през пост и фалиргаше САЩ. Доларът обаче поскъпна от евро/долар 1,39 до 1,05 грубо.
Сега е наред да фалирга Европата, пък аз имам къси евра, деба и сигнала
Сорос още отдавна прогнозира разпад на ЕС и еврозоната и изчезване на еврото, ама и аз като баба меца не го вервах, но сега го виждам с предстоящия фалит на Дойчебанк, който ще събори редица бамки по веригата и ще отвори дупка в БВП на Германия огромна според изчисления, Германия може да фалира след фалита на Дойчебанк
Германия ще има нужда от спасяване след фалита на Дойчебанк, доста трилиони спасителни заеми ще са необходими за немския бюджет, но от къде ще додат, Гърция, Италия, Испания и те са зле няма пари
----------
фалита на Германия е неминуем, след фалита на Дойчебанк
до къде го докараха немците, българите и гърците да спасяват Германия
----------
„Дойче банк“ фалира, ще повлече след себе си десетки европейски банки, еврото и германското правителство, смятат специалисти.
Редица фондове са предприели стъпки за изтегляне на ценни книжа или парични средства от най-голямата немска банка, като според тези източници става въпрос за AQR Capital Management LLC, Capula Investment Management LLP, Citadel LLC, Luxor Capital Group LP, Magnetar Capital LLC и Millennium Management LLC.
Паника в Германия – тръгна слух за предстоящ фалит на „Дойче банк“, изплашени клиенти теглят милиарди!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (30-09-2016)
специална новинъ за баба меца ако е наоколо
извънредно : всички немски бамки ще останат затворени в понеделник, Бундесбанк издаде разпореждане да се затворят всички бамки на територията на Германия до второ нареждане
дойчовците изгореха с парите у бамките
втората по големина бамка у Германия Комерцбанк спря да изплаща , има ликвидни проблеми
----------
наще бамки у БГ дали плащат още
как са с кешовицата
давай долареееееееее потапяй Германия фалира , локомотива на еврото затвори бамките
----------
слух, че ще намалят кредитния рейтинг на Германия
според Блумбърг ще бъде понижен кредитния рейтинг на Германия поради проблеми в банковата система![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (30-09-2016)
Мани ги тия швейцарци. Освен природа, часовници, шоколади, ножчета, отличен стандарт и БВП на глава от населението, инфраструктура, законност, липса на "тъмни субекти", оръжия и не на последно място финансова система да си е*е майката, иначе за нищо не стават!
КИНО, че то само някви си 50точки(с шиша 70). Омряла мОха!![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
toranagasan (30-09-2016), КинО (30-09-2016)
Тези новини са фейк. Никъде не пише, че немските банки няма да отворят в понеделник.
Не виждам и паника на пазарите. Дори еврото върна над 20 пипса.
Дизеле кво става с АПОКАЛИПСИСА ?![]()
![]()
Иде ли, иде ли ? След малко да не се върнем на котировките от сабале ?
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Разбира се, че няма да отворят.
Защото си е официален банков почивен ден.
Почиват, защото почиват, а не щото на дизела му се иска.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Skp (30-09-2016), babaMETZA (30-09-2016), toranagasan (30-09-2016), КинО (30-09-2016), L1914 (30-09-2016)
няма как да стане бабо мецо
малко ще порейджим поради наближаване на муруканците и айде надоле за нови дъна
фалита на дойчето тегне лошо над еврото и твоите дълги
в кофти ситуация държиш дълго евро![]()