Поне на предмаркета няма кой знае какви гапове. По някой друг пип тук таме, ама нищо сериозно. Верно може и да е свикнал пазара с атентатите и да не реагира
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Skp (18-09-2016)
Skp (18-09-2016)
По-лесно е в понеделник да се ориентираме! Без красив гап с поне 15 пипса, аз поне не намирам причина да отворя графиката. Утре също липсват важни събития.ми то заприлича на Бейрут ............... всяка седмица по един
То в понеделник кога ли има събития , но след малко ще видим накъде ще е гапа .
аз специално позиция ще отворя утре .
а по отношение на Меркел , нали все пак още избори няма . Тя има още от мандата си ,не знам точно колко
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Деси то и аз като тебе мисля че ще има гап и после ще е нагоре
но ако го гледаме в дългосрочен план няма да е за дълги
Виж това наистина може да се отрази, макар че засега не се вижда подобно нещо...Има и други причини, които не са в полза на еврото:
Тежка загуба на партията на Меркел на изборите в Берлин
Това е най-лошото представяне някога на партията в Берлин.
http://dnes.dir.bg/news/izbori-Germa...-23933313?nt=4