Това е ценна информация и за подобна питах веднага след новините.Хайде и аз да дам 5 стинки, че ме е обхванал алтруизма. Днес имаме букет от "Ванила опции" за няколко милиарда. Интереса им според графиката, беше 1.1230-40. В 15.30 излязоха новини, които много снижиха очакванията да се вдигнат лихвите този месец. Пазара продаде долари. Но няколко милиарда изтичащи в 17ч. , са си няколко милиарда. Резултата- 1.1230 в 17 ч.
В момента на пазара ги няма обемите, които пробиват опции, разбиват плочки и трошат мивки.
Това че няма да вдигат лихвите през септември е повече от ясно отдавна.
Сега остава да ни кажеш и как да се сдобиваме предварително с нея?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ма не спираш.
Предварително за лихвите /данните/ няма как.Нямаш толкова пари и влияние.
Опциите се публикуват сутрин по сайтовете, и графиката показва, дали имат влияние или не. И кое е нивото.
А информацията е за желаещите да научат. Ти за мен, не си от тях.
Последна редакция от Skp : 15-09-2016 на 20:28 Причина: 1ч
Абе друго е да поназнайва .....
Поне да са му ОПЦИИТЕ виновни кат дойде Вежливия КолЮ)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имаше едно момче, което чат пат публикуваше какви опции има предварително, но
вече загуби интерес. Дай линк за някой такъв сайт. Благодаря следварително.
Хайде еврото сега да падне едни 100 пипса, стига са го къткали над 1.1150 няма работа.
Пи, то за падане ше падне .... Ма прави всичко възможно да ни изтръска)
И тогава рЯзко шси пробие 1.119999![]()
Интересно ми е по това време кой търгува? На практика няма отворени борси и са все дребни играчи на пазара.
Както казваше един - Часът на маркет мейкърите! Звучи зловещо.![]()