а , не са ми боядисвали колата . както казах от градушката имах на 5-6 места изкривено , така че само го издърпаха или както се нарича там и ми взеха 80лв ,
но не е било изчукване на цялата кола .
хаха розов нямам , пробвай с червено , черно
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз ти говорех за боядисване - 150 кинта на детайл
Пфууу явно съм се припозналхаха розов нямам , пробвай с червено , черно![]()
![]()
е , дано не се налага да ми я и боядисват , а иначе 150лв ми доста си е , ама предполагам в София е още повече
не случайно хората търсят алтернатива в северо западна България.
а иначе - гледай по-добре де
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така,, токущо научавам едно "дребно" уточнение, което се било "подразбирало"
Майстора трябвало да отиде в Германия, за да го направи на място- разходите се поемат от нас - пътни, квартира .... само да каже какви пари иска (ако въобще някой поиска
)
Приемам оферти
Наистина ли съм толкова проста, че не съм се сетила ......![]()
Безплатен обяд няма!
Emil Enchev (15-09-2016)