явно човека мисли ,че ако е по-беден района , очевидно и пропорционално цените ще са по-ниски. но ето ти казваш ,че са по-високи дори
да каже и за какви коли става въпрос и имат ли стар лак , аз ще кажа на този познат
явно човека мисли ,че ако е по-беден района , очевидно и пропорционално цените ще са по-ниски. но ето ти казваш ,че са по-високи дори
да каже и за какви коли става въпрос и имат ли стар лак , аз ще кажа на този познат
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тука са по големи тарикатите
е и колата също от значение но за бракма е по 100лв на детайл оттук само нагоре според марката![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
При всички положения ще е по-евтино от там, където са, защото става въпрос за коли в Германия.
Запитването е следното: САМО лакиране, Мерцедес Атего, Мерцедес Спринтер и Бус VW. Ако някой има интерес, някакси да се свържем - знам ли .... то първо ще трябва да им взема цените, после да си приказваме .... после самите коли да дойдат ....
Ако имате, път, или познати с телефон, които ги интересува тази оферта - ще се радвам. Но не се ангажирайте прекалено - не се знае каква ще е възвращаемостта- От 6 години купуваме едни Дачии .... и всяка година искам оферта - хората там като ми чуят името и настръхват
![]()
Безплатен обяд няма!
мога да попитам за 1-2 телефона, ако нямат много работа - че това им е основното оправдание
За кой какво ще свърши немога да кажа или гарантирам
Ако нямат много работа и си дадат телефоните ще ти ги пратя. Но много обичат да мрънкат че имат много работа та нищо не обещавам
При всички положения ще е по-евтино от там, където са, защото става въпрос за коли в Германия.
Запитването е следното: САМО лакиране, Мерцедес Атего, Мерцедес Спринтер и Бус VW. Ако някой има интерес, някакси да се свържем - знам ли .... то първо ще трябва да им взема цените, после да си приказваме .... после самите коли да дойдат ....
Ако имате, път, или познати с телефон, които ги интересува тази оферта - ще се радвам. Но не се ангажирайте прекалено - не се знае каква ще е възвращаемостта- От 6 години купуваме едни Дачии .... и всяка година искам оферта - хората там като ми чуят името и настръхват
)
) Хепи, добре, че вкара това уточнение .....
Че иначе се замислих да не си колежка
Ма ние Дачии не купуваме .....
Че и в нашта фирма е така - вече някой фирми отказват да ми правят оферта))
Ееее, имаме си всичко де, недей така- виж че и Мерци си имаме
Викаш, да не се притеснявам - не съм единствената с безкрайните запитвания
----------
Не се притеснявай - ако искат .... аз лично кола за лакиране нямаммога да попитам за 1-2 телефона, ако нямат много работа - че това им е основното оправдание
За кой какво ще свърши немога да кажа или гарантирам
Ако нямат много работа и си дадат телефоните ще ти ги пратя. Но много обичат да мрънкат че имат много работа та нищо не обещавам- само трябва да намеря такива хора - просто ще ги търсим по-дълго.
Аз при такива случаи с многото работа/ангажименти им казвам "Искаш или не искаш. Ти си преценяваш" .
Така че, ако се съгласят, ок, ако не - ще имам да те черпя бира
И всички други де ...
----------
те това подчертаното трябва да питам .... то може ли пък без лак да ги карат вече 10 години?
Безплатен обяд няма!
Аз сега писах на познат във Видин , казах му за колите , марките , че става дума за лакиране само ,
довечера ще мога да кажа повече .
Happy68 (14-09-2016)
Desi 88 (14-09-2016)
Аз доколкото знам в Пловдив взимат по 150лв на детайл, така че в Перник е доста изгодно.
п.п. Деси, розовото много ти отива![]()
![]()
нямам идея , от коли разбирам ,колкото да си карам моята. иначе сега след градушката имах малко изкривено ,
но малко 80лв ми взеха .
какво розово![]()