ами да бе како аз от факултету рекох и аз веднъж да си платя сметку и да не ми искат парите....е тогава ке си събирам парите за некои брачед или брачетка да ме научи на форексу
![]()
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
A бе за apophis не знам, но аз например се дразня когато някой който не е активен трейдър и даже не търгува на реална сметка с прилични обеми тръгне да ми дава акъл за нещата.
apophis, greedy-то е реален търговец и ги разбира нещата, ама е навлязъл в критическатаОбаче понеже има богато чувство за хумор не е проблем да му го кажа, защото знае, че се шегувам
Виж ако го кажа на gazaro, нещата няма да са такива обаче
Олег ако почна на всичко да се дразня то няма смисъл,то нали ние се знаем пък останалите отстрани да идвад
![]()
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
Oleg (20-07-2012)
apophis, не знам кво си знаеш / те , ма е голем смех.. като видиш някой собственик на Cessna .. па да нема стил ...
както се казва (в една българска народна поговорка) ...модата се купува , стилът се притежава
пп/ част от коментарите към тебе не са с цел дразнене .... или ти си мислиш ,че като показваш разни неща , хората задължително трябва да ти се дразнят![]()
Последна редакция от RyMu : 20-07-2012 на 20:19
anonimen komardjia (20-07-2012), GMG (21-07-2012)
Прочетох няколко страници назад и умрях от смях от мнения кой тъп ,кой умен! Дами и Господа трейдинга е следствие на цивилизацията . Всеки може да го обучиш да търгува ,може да не е гений,
но ще печели с една две стратегии,но не всеки може да стане хирург, пилот, инженер и др. За трейдинга може образование и до 8клас !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е не съм чувал за някой с образование до 8 клас да търгува,да не говорим за работа с компютър,айде моля ви се по сериозно...иска се яко четене,а не да се зарибяваш от рекламите по интернет...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има един такъв експеримент "Костенурките",
проведен преди около 35 години от Ричард Денис,
но предполагам, че са имали поне завършен 8-ми клас![]()
ми то тогава да правим всички роми трейдъри,току виж им харесало и започнат да си стоят у тях,а представете си ако брокерките им направят проблем какво става... :Д :д
8 клас е условно казано , и точно експеримента с костенурките имам предвид , а платформата ако се смята за работа с компютър, не е по-сложна от работа с мобилен телефон.
Вече има инженери бакалаври завършили в БГ ,които просто тройно правило не - знаят ,но форексо го трейдват и то успешно.
RyMu (20-07-2012)
Големи приказки и тук кой по-по-най и какво трябва ли или не образование и бля,бля.То ако ставаше със четене и с образоване,отдавна щеше да е пълно с член кореспонденти на БАН по форекс,мултимилиардери забогатели от работа.И нямаше да протестират ,че министър Дянков им орязва бюджета с няколко милиончета![]()
GMG (21-07-2012)
е трябва и практика,ама двете неща вървят доста заедно,а и на кой ще му се занимава направил милионите от форекса,да обяснява на някви сополанковци къде е цаката :д