е то по тази логика да не ходим никъде ,защото я може да ни ударят с колата...Просто трябва да се внимава и ако си пешеходец
на пешеходната пътека да не мислиш ,че винаги ще ти спрат
е то по тази логика да не ходим никъде ,защото я може да ни ударят с колата...Просто трябва да се внимава и ако си пешеходец
на пешеходната пътека да не мислиш ,че винаги ще ти спрат
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То явно пресичането на пешеходна пътека е олд скуул ... не е никак якоВ центъра си е проблем да си с кола вече, пешеходни пътеки и сфетофари са през 50, 100, 200 метра в зависимост от района, като сложим и ремонтите и е ужас и пир тоя толкова нацвъкани пътеки да не се пресича на тях, а масово се прави е яка проява на простащина.
Доста пешеходци са се самозабравили вече като ги гледам как се движат
А извън пътеките е като веганстяо)
)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
проблема на бай ти Ганя е че много го е страх някой да не го изпревари ....да не мине случайно преди преди него и той да остане втори
щото комплекса на бай ти Ганя е такъв, че на пътя трябва да е все преди другите ...... нещо което в реалния живот не е ....
затова много го е страх да дава предимствоно пък умело борави с клаксона
и смело нарежда другите , докато се крие зад лъскавото возило
е те накрая за случая , който аз споменах , ще изкарат жената виновна ,че неправилно е пресичала . обаче интересното е ,че има няма няколко метра по-надолу има спирка , как така хем е спрял автобуса на нея , хем обаче е прегазил жената и дори не я е видял
Е няма как да не ходим никъде, защото всеки си има ангажименти и задължения и все пак сме хора имаме нужда и да излезем с приятели да разпуснем. Мисълта ми е, че няма колегиалност на пътя и особено между шофьорите в Пазарджик. До колкото виждам си от Пловдив и честно казано, когато ми се е налагало да ходя до Пловдив съм карала много по- спокойно. Може би така съм улучвала. Но в Пазарджик на 5сек червено се почва едно помпене на коли и всеки се оглежда как да затвори другия и да е пред него.
Специално за Пазарджик нямам наблюдения и не мога да коментирам , ако шофирам в Пловдив ,нямам проблеми ,или поне досега не съм имала,но не бих казала ,че има толерантност към пешеходците. Не може да седят да чакат по 5мин някой да им спре . като отидеш в чужбина още щом се приближиш къв пешеходната пътека , не ти като пешеходец спираш , а колите го правят веднага
Бе туй недаването на пРЕДимство, малко в София се понамали .... ма то с тия задръствания и човек се развива ...проблема на бай ти Ганя е че много го е страх някой да не го изпревари ....да не мине случайно преди преди него и той да остане втори
щото комплекса на бай ти Ганя е такъв, че на пътя трябва да е все преди другите ...... нещо което в реалния живот не е ....
затова много го е страх да дава предимствоно пък умело борави с клаксона
и смело нарежда другите , докато се крие зад лъскавото возило
----------
@ Nelly, явно си момиченце..... явно си и от ПЗ ....
Ам напиши ги тез работи в профила ....
СложИ едно селфи ....
Кажи ДизелЪТ познаваш ли, бачИ Георги ...
Деси, да ти кажа и жавьор съм, и пешеходец у най-голЕмото село. Простичко.Специално за Пазарджик нямам наблюдения и не мога да коментирам , ако шофирам в Пловдив ,нямам проблеми ,или поне досега не съм имала,но не бих казала ,че има толерантност към пешеходците. Не може да седят да чакат по 5мин някой да им спре . като отидеш в чужбина още щом се приближиш къв пешеходната пътека , не ти като пешеходец спираш , а колите го правят веднага
Искаш намаление на вредните емисии, но колите спират на всеки 30 метра, заради пешеходците. Как ще стане това?
Искаш икономии на гориво, но колите имат през 50м. средно светофари. Престой, демек разход на гориво.
Като пешеходец винаги изчаквам колите.?
Кой е еколога аз, или тези, които искат цялото движение да спре заради тях?
Кой се движи по-безопасно пресичайки улицата? Аз или те?
прав си за това , което казваш , само че те нито шофьорите , нито пешеходците са виновни ,че така е направено движението . Пешеходни пътеки навсякъде , а по закон трябва да спреш.аз самата също не спирам винаги на пешеходна пътека, не знам и да има някой , който винаги го прави. а и представи си , спираш и някой забързан след тебе , докато набие спирачки , спрял в тебе.
kypa (13-12-2016)
Според последното тълкуване на закона, не винаги пешеходеца е с предимство. Трябва да прецени, дали колите могат да спрат.прав си за това , което казваш , само че те нито шофьорите , нито пешеходците са виновни ,че така е направено движението . Пешеходни пътеки навсякъде , а по закон трябва да спреш.аз самата също не спирам винаги на пешеходна пътека, не знам и да има някой , който винаги го прави. а и представи си , спираш и някой забързан след тебе , докато набие спирачки , спрял в тебе.
Колко пешеходци го правят?
Масмедийната истерия за пешеходните пътеки, явно играе на хората лоша шега.
П.П. Ми всеки протестира, и иска на 5м. светофар,
Така е в цял свят движението. Но демагогията с високите акцизи на горивата е проблем.![]()
Последна редакция от Skp : 22-10-2016 на 19:33 Причина: 1ч
kypa (13-12-2016)