toranagasan (10-08-2016), kypa (14-08-2016)
ключовото ниво е 1.1226
съпротивата на 1.1184 която го спира курсо още след референдума, е валидна и към момента
под 1.1226 има всички шансове за пробив на 1.09 към по-ниско
естествено, че могат да го бият, но не пречи да се тества![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (14-08-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз вече за никъде не бързам поне до края на месеца и дори съм доволен, че
си усигурих почивка. Бас държа, че ако си бях оставил дългите еврото вече щеше да е под 1.1100.
kypa (14-08-2016)
давай долареее
мачкай надолеее
баба меца, доктора, Кино да помагат![]()
kypa (14-08-2016)
Дизелаки, пускай го това 1184 вече де ...... ....................![]()
Безплатен обяд няма!
kypa (14-08-2016)
няма пускане, не давам 1.12 да светнете, искате ама нямаааааааааааа
надоле надоле
давай долареее 1. 09 със засилка да го продъним
----------
доктора мисля е в дълго евро, требе да го изкараме и него от играта
давай долареее мощно на отваряне на американската![]()
kypa (14-08-2016)
Еврото да катери, че тъкмо съм влезнал в ритъм
Аре, тръгнахме, излизам в отпуска и като се върна акаунта трипъл![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Happy68 (10-08-2016), nnikos (10-08-2016), toranagasan (10-08-2016), kypa (14-08-2016)
докторе не го мисли, ние ще се погрижим за акаунта , да е на сигурно място
като се върнеш, ще се усмихнеш
----------
1.1626,1.1426,1,1226 са трите важни нива които не требе да падат ако ще ходим към 1.02
требе да ги бранят макулите и да продават приближим ли нивата
засега се ослушват още, вместо 250 пипа да го съборят надолу![]()
та не го засилят надолу как си требе, един червен мечи пирон 200 пипа надолу да видим
едно време какви мечи падания имаше, сега стъпват толкова страхливо все едно са ги били яко мечките
----------
касирах късото евро, пак някой пип краднахме
няма големи продавачи, а те тук по връо щом няма, как ще има сили за голям спад, няма да има
утре ще се услошвам отново по тези нива какво се случва![]()
kypa (14-08-2016)